Επιστρέφει για 9η χρονιά η Μουρμούρα - Απολαυστικό το νέο τρέιλερ

Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά ξεκινάει ξανά σε λίγες μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει για 9η χρονιά η Μουρμούρα - Απολαυστικό το νέο τρέιλερ

Για 9η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την Μουρμούρα. Οι ηθοποιοί μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα.

Η ανακοίνωση για την Μουρμούρα και το τρέιλερ

Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έχει ένα όνομα και αγαπημένους ήρωες! Η πιο οικεία σε όλους μας σειρά με ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου, ξεκαρδιστικούς διαλόγους, αναγνωρίσιμες καταστάσεις και ένα καστ ηθοποιών που πιθανόν θα μείνει στην ιστορία με τα ονόματα των χαρακτήρων τους!

Οι «δικοί μας άνθρωποι», λοιπόν, Βούλα και Μηνάς, κυρ-Ηλίας και κυρά Καίτη, Μπάμπης και Ξένια, Άγγελος και Βέλη, με την ιδιότητα πλέον των ανθρώπων της διπλανής πόρτας θα μας παρασύρουν για μία ακόμη χρονιά και μαζί τους θα γελάσουμε, θα νοσταλγήσουμε και θα τους ακολουθήσουμε σε ό,τι τελικά αγαπάμε: Στη «Μουρμούρα» μας!

Αυτός είναι ο αγαπημένος της Μαρίας Χάνου χαρακτήρας στην Μουρμούρα

Η Μαρία Χάνου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη χρονιά!

Η τηλεοπτική Βέλλη αναφέρθηκε στα 5 χρόνια συνεργασίας με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στη «Μουρμούρα», καθώς και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μαρία Χάνου για την Μουρμούρα

«Νομίζω ότι ήταν μια τυχερή συγκυρία. Μπήκα σε μια σειρά που ήταν ήδη επιτυχημένη, αλλά το στοίχημα ήταν να πάει καλά το ζευγάρι. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαστε πέντε χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα ζευγάρι που του αρέσει και το παρακολουθεί. Η θεματολογία είναι ατελείωτη στις σχέσεις των ζευγαριών.

Για ‘μένα ήταν αχαρτογράφητα νερά όλο αυτό. Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι μπροστά στην τηλεόραση. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρα από την επιτυχία που βιώνουμε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όλο αυτό είναι και ένα μάθημα υποκριτικής.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας στη σειρά εκείνη δήλωσε είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”. Ενώ, η γυναίκα μου έλεγε: “Καλά του κάνεις, συνέχισε έτσι”.

Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Και τα παρασκήνια και το θέαμα. Από μικρή ήμουν σε αυτόν τον χώρο. Είχα μια επαφή και έβλεπα τις δυσκολίες, αλλά το όνειρο σου δίνει μια δύναμη ότι δεν θα σου συμβούν αυτά και δεν θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες. Πρακτικά όταν έρχονται οι δυσκολίες φθάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς τι κάνεις».