Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου - Οι 2 προτάσεις που δέχτηκε

Που θα δούμε φέτος την γνωστή ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου - Οι 2 προτάσεις που δέχτηκε

Το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ίδια, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, νιώθει την ανάγκη να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, θέτωντας σε δεύτερη μοιρά τα επαγγελματικά της.

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα πραγματοποιήσε ένα Q&A, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μέσα σε όλα, ερωτωμένη για το αν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση σύντομα, η ίδια απάντησε: «Ίσως αν προκύψει κάτι για δεύτερη σεζόν… προς το παρόν θέλω να μείνω με τα παιδάκια μου γιατί η μπέμπα είναι πολύ μικρή ακόμα» ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις και για σειρά και για παρουσίαση αλλά είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω κάτι προς το παρόν, μέχρι να μεγαλώσει το μωρό!» ενώ νωρίτερα απάντησε και για το ποιες είναι οι σχέσεις της με την πεθέρα της.

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου ανάρτηση

το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου

Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά! Διώροφο με τεράστιο κήπο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά. Το έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ίδια η ηθοποιός και έχουμε πάθει πλάκα με την διακόσμηση του, που είναι σε γήινα χρώματα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της. Είναι τόσα πολλά - αφού έχει δική της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων - που δεν χωράνε σε μια απλή ντουλάπα.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Δείτε και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου.

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα