Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις σχέσεις που έχει με τη μητέρα του Μιχόπουλου

Τα πάει καλά με την πεθερά της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις σχέσεις που έχει με τη μητέρα του Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε φέτος να απέχει από την τηλεόραση για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τον παιδιών της και πιο πολύ της Σιέννα, που μετράει μόνο 3 μήνες ζωής. Η ηθοποιός ωστόσο, θα επικοινωνεί καθημερινά μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Όπως χθες, που έκανε ένα Q&A, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Όπως για παράδειγμα, όταν την ρώτησαν πόσα κιλά ζυγίζει, λίγους μήνες μετά την γέννα της.

Ωστόσο, μια ερώτηση αφορούσε και τις σχέσεις που έχει με την πεθερά της και μητέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν δίστασε να απαντήσει, λέγοντας καλύτερα λόγια.

Αυτές είναι οι σχέσεις που έχει η Αθηνά Οικονομάκου με την πεθερά της

«Είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει... Αυτό τα λέει όλα! Την εκτιμώ βαθύτατα», είπε η ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου πεθερά

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά! Διώροφο με τεράστιο κήπο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά. Το έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ίδια η ηθοποιός και έχουμε πάθει πλάκα με την διακόσμηση του, που είναι σε γήινα χρώματα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της. Είναι τόσα πολλά - αφού έχει δική της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων - που δεν χωράνε σε μια απλή ντουλάπα.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Δείτε και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου.

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα