Big Brother 2: Από το Deal στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Και λέγαμε που την έχουμε ξανά δει...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Από το Deal στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Πολλοί είναι πλέον αυτοί που... παίρνουν σβάρνα τα ριάλιτι και τα παιχνίδια, προκειμένου να γίνουν δημοφιλείς. Μια από αυτές φαίνεται πως είναι και μια εκ των 14 διαγωνιζόμενων στο Big Brother 2, που έκανε την Κυριακή πρεμιέρα.

Ο λόγος για την Μαίρη Βαρσάμη, η οποία στο παρελθόν είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Φέτος, όμως, διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ωστόσο ακόμα φαίνεται πως είναι μια από τις πιο ήρεμες υπάρξεις στο παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι η Μαίρη Βαρσάμη είναι 36 ετών και μένει στο Κολωνάκι. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και από 22 ετών εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρείες. Το 2021, πήρε δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της, χώρισε από τη σχέση της και αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν «παθιασμένο άνθρωπο με καλή και ρομαντική ψυχή», ενώ η ίδια δηλώνει… αμετακίνητη στις θέσεις και απόψεις της. Έρχεται εύκολα σε αντιπαράθεση αν κάτι την ενοχλήσει ή προσβάλλει. Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Αλμπέρ Καμύ και στα άμεσα σχέδια της είναι να κάνει τη δική της οικογένεια με πολλά παιδιά.

Big Brother 2 Από το Deal στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του Big Brother 2

Μπορεί οι καβγάδες στο Big Brother να ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα στο σπίτι, όμως υπάρχουν και τα... θετικά. Αφού ξεκινάνε να γεννιούνται και οι πρώτοι έρωτες, όπως αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής του Love It.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε στην Ανχελίτα πως την βλέπει ερωτικά και αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της τραγουδίστριας, της οποίας κυκλοφορεί "καυτό" πλάνο.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή και θα δούμε σήμερα, βλέπουμε επίσης τον Κώστα να έχει μία κόντρα με τον Στηβ, ενώ η αρχηγός Σύλια αλλά και όλοι οι παίκτες την λένε άσχημα στην τη Σαμάνθα.