Big Brother 2: Το "καυτό" πλάνο της Ανχελίτα που "τρέλανε" κόσμο και κοσμάκη

Έχει κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2: Το

Η Ανχελίτα είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που έχει καταφέρει να τραβήξει όλη την προσοχή, ειδικά του Παναγιώτη Πέτσα που θα ήθελε να την μάθει περισσότερο. Η τραγουδίστρια λοιπόν, κυκλοφορεί στο σπίτι περισσότερο με το μαγιό της, μιας και μην ξεχνάμε πως στο σπίτι έχουν πισίνα και η ζέστη είναι ακόμη πολύ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/8 που είναι και το δεύτερο του νεου κύκλου που προβλήθηκε, την είδαμε να βρίσκεται έξω από την πισίνα, να κάνει ηλιοθεραπεία και φυσικά να κάνει βόλτα σούπερ σέξι με το μπικίνι της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο "καυτό" στιγμιότυπο, καθώς μια άλλη παίκτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα.

To "καυτό" στιγμιότυπο της Ανχελίτα στο Big Brother

Το 'καυτό' πλάνο της Ανχελίτα στο Big Brother

Ποια είναι η Ανχελίτα από το Big Brother

Ανάμεσα στα πρόσωπα έχουν μπει στο σπίτι είναι και η Ανχελίτα. Με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Η τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συνεργασία με την Panik Record, πρόκειται να κάνει χαμό στο σπίτι, όπως μπορούμε να καταλάβουμε άλλωστε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ανχελίτα, διαθέτει κορμί μοντέλου και η κάθε ανάρτηση της συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Αυτό είναι το σπίτι της Tik Toker του Big Brother τη Σύλιας

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι και η Σύλια Καραμολέγκου η οποία πριν μπει μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού ήταν αρκετά γνωστή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Όπως φαίνεται της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το υπέροχο σπίτι της. Μάλιστα, η Σύλια Καραμολέγκου λατρεύει την πιο κλασσική διακόσμηση. Το χρώμα που κυριαρχεί στο σαλόνι αλλά και την κουζίνα είναι το καφέ.