Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Βάφτισαν το έκτο τους παιδί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Πολύ χαρούμενη και ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη. Το όμορφο ζευγάρι βάφτισε συγκεκριμένα το έκτο τους παιδί.

Μετά από δύο περίπου χρόνια από την έκτη γέννα, το μοντέλο και ο γνωστός μπασκετμπολίστας διοργάνωσαν τη βάφτιση της μικρής τους, έχοντας στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς.

Μαζί φυσικά ήταν και η υπόλοιπη οικογένεια, δηλαδή τα πέντε τους παιδιά, ο Βασίλης, ο Θανάσης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία και η Αναστασία.

Η Ολυμπία Χοψονίδου το βράδυ της Τρίτης μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής Αλεξάνδρας, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους. Στο μεταξύ, δείτε και μια ανάρτηση του ζευγαριού, που στάζει κυριολεκτικά μέλι.

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου φωτογραφίες

ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης η οικογένεια Σπανούλη - Πόσο τους κόστισε η βουτιά

Καραντίνα τέλος, με χιλιάδες Αθηναίους να βγαίνουν στις παραλίες, ανάμεσά τους και η οικογένεια Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μαζί με τη γυναίκα της ζωής του και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου, είχαν έναν παραπάνω λόγο να ζητούν μια μίνι απόδραση στη θάλασσα, με δεδομένο πως πολύ δύσκολα μπορούν έξι παιδιά να μείνουν σε ένα σπίτι.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Έτσι, λοιπόν, μέσα στη μαζική έξοδο των προηγούμενων ημερών, ο φακός του YOU τούς συνάντησε σε παραλία της Βουλιαγμένης, με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά τους, τον Θανάση, τον Βασίλη, την Αιμιλία και την Αναστασία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται και πολλά έξοδα αφού μόνο ένα σετ ξαπλώστρες στον Αστέρα κοστίζει 50 ευρώ ενώ για καθένα από τα 4 παιδιά τους χρειάστηκε να πληρώσουν 12,5 ευρώ.

Με λίγα λόγια η βουτιά της περασμένης εβδομάδας κόστισε τουλάχιστον 100 ευρώ!

Γέλια, χαρές, παιχνίδια στο νερό με μπάλα και τα γονίδια είναι ολοφάνερο πως... έκαναν το θαύμα τους, αφού, πέρα από τα χαρακτηριστικά, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Θανάσης, έχει κληρονομήσει και το ύψος των γονιών του. Ηλιοθεραπεία για την Ολυμπία και κουβεντούλα, παράλληλα με επιτήρηση στα μικρότερα μέλη της οικογένειας, για να μην απομακρυνθούν, με τον Βασίλη Σπανούλη να παρακολουθεί κι εκείνος από απόσταση. «Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο πιο καλά μπορούμε», έχει δηλώσει σχετικά ο πάτερ φαμίλιας, λίγο μετά τον ερχομό της μικρότερης κόρης του, συμπληρώνοντας πως δεν πρόκειται να συνεχίσει το... σερί των παιδιών.

Βασίλης Σπανούλης μπάνιο