Γιάννης Μούτσος: Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Θα βρίσκεται στο πλευρό της μαζί με την υπόλοιπη ομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Μούτσος: Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA έχει ξεκινήσει και συγκεκριμένα θα μας καλησπερίσει την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Ένας μάλιστα από τους νέους της συνεργάτες είναι ο Γιάννης Μούτσος.

Ο ίδιος μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρας, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκονται στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο Γιάννης Μούτσος είναι ήδη γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο, ωστόσο αποτελεί ένα νέο πρόσωπο για την ψυχαγωγία. Γεννήθηκε στο Τριέρ της Γερμανίας το 1978 από μετανάστες γονείς, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών, όπου μαζί με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα.

Λίγα λόγια για τον νέο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Μούτσο

Τελείωσε το πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας σαν ένας πολύ δημοφιλής μαθητής. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι σπουδές του στην Αγγλία με μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική παραγωγή. Εκεί ήταν και η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός οπτικοακουστικού υλικού στην Βρετανική Αστυνομία έως το 2004.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλα στο Alter και με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha.

Το πάθος για τη δουλειά του είναι ένα από τα μεγαλύτερά του «όπλα» που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Γιάννης Μούτσος έχει στο βιογραφικό του συνεντεύξεις όπως εκείνη με τον συγγραφέα των best sellers, Dan Brown και πρόσφατα της γυναίκας από το Αφγανιστάν που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν.

Γιάννης Μούτσος ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης

Πατάει γερά στη γη και έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό κάθε Σαββατοκύριακο ώστε να ενημερώνει κατάλληλα τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο MEGA. Το ίδιο θα κάνει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Μούτσος από το 2015 είναι παντρεμένος με την Σίλια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη. Συγκεκριμένα, ο γάμος τους τελέστηκε στο κτήμα Βαλάσια, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Όσο για τη γέννηση της κόρης του, ο Γιάννης Μούτσος έχει πει πως ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής του και δηλώνει περήφανα χαζομπαμπάς.

Γιάννης Μούτσος αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης

Αυτή θα είναι η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη στο Mega

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τη νέα εκπομπή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega, και επί τη ευκαιρία έκανε δηλώσεις στις κάμερες για τους συνεργάτες της καθώς και για την επικείμενη πρεμιέρα της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε την σύντομη επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή ώρας στην εκπομπή της.

Τέλος αποκάλυψε ποια θα είναι η πρώτη καλεσμένη που θα έχει στην πρεμιέρα της στο Mega, η οποία άλλαξε ημερομηνία.

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία.

Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους.

Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο.

Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά. Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια».