Αποκλειστικές "καυτές" φωτογραφίες Πάρι Κασιδόκωστα και Τάμτα - Ασυγκράτητοι σε παραλία

6 χρόνια μαζί και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές

Το τελευταίο διάστημα τούς βλέπουμε σπάνια, με εξαίρεση μια incognito εμφάνιση εν μέσω της καραντίνας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως, ήταν ξεχωριστό για τον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα, που βρήκαν λίγο χρόνο για να αφιερώσουν ο ένας στον άλλον και για να γιορτάσουν τον έρωτά τους με μια ξεχωριστή απόδραση.

Από τα Ρήνεια, που επισκέφθηκαν το Σάββατο, στη Μύκονο με τον φακό του YOU να τους συναντά την ώρα που έκαναν τις βουτιές τους στην αγαπημένη τους παραλία, ένα privé σημείο στο Καλό Λιβάδι, απροσπέλαστο με αυτοκίνητο - χρειάζεται σκάφος για να βρεθείς εκεί. Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, αυτό είναι και το καλοκαιρινό «στέκι» τους, στο οποίο ξεφεύγουν από άγχη και σκοτούρες της καθημερινότητας. Αν και περνούν το έκτο καλοκαίρι μαζί, ο έρωτάς τους παραμένει πιο έντονος από ποτέ άλλοτε, αφού δεν τους έχουμε δει ξανά σε τόσο τρυφερά ενσταντανέ. Αγκαλιές και φιλιά στην αμμουδιά, εκεί που σκάει το κύμα, και λόγια αγάπης αποκλειστικά για δύο ερωτευμένους που κοιτάζονταν στα μάτια και δεν ήθελαν να φύγουν από εκείνο το σημείο.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

6 χρόνια κοινής πορείας για τον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα

Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα

Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα περιοδικό YOU

«H οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου»

Μπορεί να συγκατοικούν εδώ και δύο χρόνια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι σύντομα θα κάνουν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους, όμως η Τάμτα είναι ξεκάθαρη στο θέμα του γάμου, όσο και στο θέμα ενός δεύτερου παιδιού. «Δεν έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, είμαστε έξι χρόνια μαζί. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε», έλεγε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, με μόνο 1,5 ευρώ