Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτη του Big Brother 2 - Αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε καθρέφτη

Ξεκίνησαν τα όργανα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτη του Big Brother 2 - Αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε καθρέφτη

Ξεκίνησαν τα ευτράπελα για το Big Brother 2 και τους συμμετέχοντες αυτού ακόμα δεν έκανε την πρεμιέρα του! Μετά το ροζ βίντεο φετινής παίκτριας διέρρευσε και ακατάλληλο υλικό άντρα παίκτη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο παίκτης ποζάρει γυμνός μπροστά από έναν καθρέφτη και αυτοϊκανοποιείται. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, η οποία έχει στην κατοχή της το βίντεο, απεικονίζεται ευκρινέστατα όχι μόνο το σώμα του αλλά και το πρόσωπό του.

Big Brother 2 ροζ βιντεο

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι πρόσφατα, ο περσινός παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος, άφησε να εννοηθεί πως είχε περιστασιακή ερωτική επαφή με παίκτη του φετινού κύκλου.

Χαμός στο Twitter με το Big Brother 2

Αρχηγός στο σπίτι του Big Brother είναι η Σύλια Καραμολέγκου καθώς νίκησε την απαραίτητη δοκιμασία. Ωστόσο, θέλησε να «υποδείξει» τι να κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες, φορώντας.. το μαγιό της.

Η γνωστή Tik Toker είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και καθαριότητα του σπιτιού και έτσι μάζεψε όλους τους παίκτες και τους ζήτησε να καθαρίσουν όλο το σπίτι.

Καθ' όλη την διάρκεια, η Σύλια πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να δίνει οδηγίες αλλά και να επιβλέπει την κατάσταση, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter, και για ακόμη ένα βράδυ έδωσαν ρέστα με τα σχόλια τους.