Ξεκίνησε τις προετοιμασίες του γάμου η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η τεράστια αλλαγή που έκανε

Κι όμως το πήρε απόφαση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκίνησε τις προετοιμασίες του γάμου η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η τεράστια αλλαγή που έκανε

Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πριν από λίγο καιρό με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram ανακοίνωσε πως πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, δείχνοντας το υπέροχο μονόπετρο που της έδωσε.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αφού ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές, ξεκίνησε πυρετωδώς τις προετοιμασίες του γάμου της.

Η πρώτη της κίνηση λοιπόν ήταν να κάνει μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στην εφμάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της αφού πήρε την απόφαση που πολύ λίγες γυναίκες παίρνουν με ευκολία: Να κόψει τα μαλλιά της!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν μία από τις celebrities με πολύ μακριά μαλλιά και έτσι τώρα, τα έκανε μακρύ καρέ, το οποίο μάλιστα της πάει πάρα πολύ και την ανανεώνει. Η ίδια μοιράστηκε, ενθουσιασμένη, το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη μαλλιά

Για αυτόν τον λόγο δεν δείχνει τον σύντροφο της στα social media

Τον απόλυτα έρωτα ζει το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύζυγο της, τον οποίο ωστόσο δεν μας τον έχει δείξει ακόμη.

Το πανέμορφο μοντέλο πριν από λίγες μέρες μας εξέπληξε όλους, δείχνοντας μας το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της, με το ερωτευμένο ζευγάρι να είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δήμητρα ωστόσο δεν μας έχει αποκαλύψει ποτέ ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να επιθυμούν να μάθουν τον λόγο.

Έτσι, η ίδια πραγματοποιήσε το απόγευμα της Παρασκευής ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δίνοντας μια ειλικρινή και αφοπλιστική απάντηση.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει και αυτό θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε.

Επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και αγαπάω ότι κάνω και ο άντρας μου με στηρίζει όπως κανείς άλλος έτσι και εγώ σέβομαι και στηρίζω την κάθε επιλογή του» είπε χαρακτηριστικά.