Δεσμευμένη εδώ και 1 χρόνο η Σύλια του Big Brother 2 - Δείτε τον σύντροφό της

Εσείς θα αφήνατε την σχέση σας να πάει στο συγκεκριμένο ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεσμευμένη εδώ και 1 χρόνο η Σύλια του Big Brother 2 - Δείτε τον σύντροφό της

Η Instagrammer & Tik Toker Σύλια Καραμολέγκου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του twitter με τις στιλιστικές της εμφανίσεις στο σπίτι του Big Brother είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από Σαντορίνη, ζει στην Αθήνα και δηλώνει τρελά ερωτευμένη, κάτι που μας ξάφνιασε η αλήθεια είναι!

Έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά. To TikTok μπήκε στη ζωή της ξαφνικά πριν ένα χρόνο, όταν άρχισε να «πατάει» πάνω σε βιντεάκια με φωνές. Σήμερα έχει πάνω από 75000 followers! Θεωρεί ότι το βλέμμα της είναι το πιο σέξι στοιχείο επάνω της και θεωρεί πως ίσως είναι και αυτό που ζηλεύουν σε εκείνη οι γυναίκες και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μαζί της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα με την σχέση της, τον Κώστα, με τον οποίο τον Αύγουστο έκλεισαν 1 χρόνο κοινής πορείας.

Ο σύντροφος της Σύλιας

Αυτό είναι το σπίτι της Tik Toker του Big Brother 2

Όπως φαίνεται της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το υπέροχο σπίτι της. Μάλιστα, η Σύλια Καραμολέγκου λατρεύει την πιο κλασσική διακόσμηση. Το χρώμα που κυριαρχεί στο σαλόνι αλλά και την κουζίνα είναι το καφέ.