Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη - Η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική

Φωτογραφίες μέσα αλλά και απέξω από την οικία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη - Η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με τις συναυλίες που πραγματοποιεί και τις πρόβες, ωστόσο λατρεύει να ξεκουράζεται στο σπίτι του αγκαλιά με το σκύλο του Layla. Έχει διακοσμήσει έτσι τους εσωτερικούς χώρους, ώστε η οικία του να είναι το προσωπικό του καταφύγιο.

Κύριο ωστόσο στοιχείο που επικρατεί σε κάθε δωμάτιο είναι η μουσική! Είτε στην κουζίνα του, είτε στο σαλόνι, κάπου θα υπάρχει και από κάποιο διακοσμητικό που να αφορά το τραγούδι. Όσον αφορά τα χρώματα, κυμαίνονται σε πιο "ήσυχα" χρώματα. Όπως για παράδειγμα το καφέ, το γκρι και το μπεζ.

Επίσης, η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική, εκτός του ότι είναι μεγάλο έξω βλέπεις περισσότερο πράσινο, μιας και το σπίτι του είναι πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας. Δείτε όμως και το νέο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

 Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μαραντίνη - Χρηστίδου μετά το χωρισμό;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Real Fm και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου όπου χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια αλλά και για τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας «Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ».

Στην συνέχεια αποκάλυψε και για την σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς δήλωσε «Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».