Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Η κουζίνα είναι αυτή που θα ζηλέψεις

Έτσι είναι η εσωτερική του διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Η κουζίνα είναι αυτή που θα ζηλέψεις

Μετά από 3 χρόνια στο σπίτι που έμενε, η Σίσσυ Χρηστίδου μετακόμισε σε άλλο ακόμη πιο μοντέρνο από αυτό που ζούσε. Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολύ εντυπωσιακοί, ωστόσο πολλές φωτογραφίες δεν μας έχει δείξει, ειδικά από τον κήπο.

Όπως έχουμε δει από ελάχιστες αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διακόσμηση είναι πολύ σύγχρονη, ενώ όλα τα δωμάτια είναι πολύ φωτεινά. Τις εντυπώσεις ωστόσο κλέβει η κουζίνα που διαθέτει.

Όχι μόνο οι τοίχοι, αλλά και γενικά τα ντουλάπια και όλα τα έπιπλα και διακοσμητικά είναι ολόλευκα. Εκεί λοιπόν χαλαρώνει πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σε νέο κανάλι και ανανεωμένη ομάδα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την μαμά της

«Νομίζω είναι μία καλή στιγμή να σας εξηγήσω τους λόγους, Περίμενα να τελειώσει η σεζόν, να μην έχω την εκπομπή, να μπορώ να μιλήσω μιλήσω πιο ανοιχτά, Με πολλούς από εσάς έχω μιλήσει στα social media, σας έχω πει ότι περνάω μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου.

Σκεφτόμουν να το συζητήσουμε, αλλά είπα “τα παιδιά είναι διακοπές” αλλά από την άλλη είπα ότι μπορεί κάποιοι να είναι στη φάση που είμαστε εμείς και να κρατήσουμε ο ένας το χέρι του άλλου.

Για εμένα ήταν ο πιο δύσκολος χειμώνας της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα,να είμαι με τα παιδιά μου, να είμαι στη δουλειά μου, και να στηρίξω τη συνθήκη αυτή.

Αντιμετωπίζουμε σαν οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφορά τη μητέρα μου. Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάτι εξετάσεις, φάνηκε ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά. Τελικά 1η Νοεμβρίου μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Ξεκινήσαμε μία μεγάλη μάχη και γενναία από τη μαμά μου. Είμαστε από την πρώτη στιγμή στην Αιματολογική Κλινική του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες, κάποιες είναι καλύτερες, κάποιες λιγότερο καλύτερες.

Το πιάσαμε πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα πολύ βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω, επειδή ο μπαμπάς μου είναι πολύ προσεκτικός, κάνανε εξετάσεις κάθε 6 μήνες και στη σύγκριση φάνηκε ότι κάτι διαφορετικό πάει να δημιουργηθεί.

Οι πρώτες αντιδράσεις καταλαβαίνετε ότι η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα. Τα συναισθήματα είναι περίεργα και βαριά. Παρ΄όλα αυτά, είμαστε μία δεμένη οικογένεια, είμαστε αισιόδοξοι και η μαμά μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Τα βάλαμε κάτω, σηκώσαμε μανίκια και είπαμε “πάμε, να τα βάλουμε με το ‘τέρας’ αυτό.

Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στον μυελό. Η θεραπεία που υπάρχει για αυτή την ασθένεια είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα συμπτώματα, στην αρχή είχε μεγάλους πόνους στο στήθος».