Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Δεν είδατε ποτέ την Άννα Μαρία να με λέει..."

Άνοιξε το στόμα της για τη νικήτρια του Big Brother 9 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά:

Με όσα έχει ζήσει, θα μπορούσε να γράψει βιβλίο. Μάλλον γι' αυτό αποφάσισε να το κάνει κιόλας, καταγράφοντας μέρος των εμπειριών της μέσα από τα μάτια μιας μοντέρνας ηρωίδας. Έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο “Big Brother” και λίγο αφότου ξεκίνησε το καινούργιο, η παίκτρια πόκερ Χριστίνα Ορφανίδου αφήνει στην άκρη τα trademark γυαλιά της και μας ανοίγει τα χαρτιά της, μιλώντας για περιστατικά και γεγονότα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα...

Στη συνάντησή μας είναι ορεξάτη, μετά από ένα «γεμάτο» καλοκαίρι, και έτοιμη να ξεκινήσει τη σεζόν με ένα τουρνουά πόκερ. Όταν δεν παίζει online ή σε τραπέζια, θα την βρείτε στο livestream της στο Youtube, ενώ παράλληλα ετοιμάζει πολλά όμορφα πράγματα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικο YOU

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Χριστίνας Ορφανίδου στο περιοδικό YOU

Χριστίνα Ορφανίδου περιοδικό YOU Άννα Μαρία

Πότε κατάλαβες ότι θα κερδίσει η Άννα-Μαρία;

Από την 2η-3η εβδομάδα. Επειδή είχαμε άπλετο χρόνο στο σπίτι, έψαχνα τρόπους να απασχολήσω το μυαλό μου. Έβλεπα ποιους φώναζαν πιο συχνά στο δωμάτιο επικοινωνίας, ποιοι κάθονταν περισσότερη ώρα, πάνω σε ποιους βασίζονταν οι περισσότερες δοκιμασίες και είχα καταλάβει ότι μία τετράδα θα μας απασχολήσει μέχρι το τέλος: Η Άννα-Μαρία, η Σοφία, ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Αντιδήμαρχος.

Τι δεν μάθαμε ποτέ για το “Big Brother”;

Θέλω να σου πω ότι το καλοκαίρι που μεσολάβησε πριν από το παιχνίδι δημιουργήθηκαν δύο παρέες εκτός “Big Brother”. Οι άντρες είχαν γνωριστεί μεταξύ τους, ενώ οι γυναίκες ήμασταν σε καραντίνα. Κάποιοι έκαναν παρέα το καλοκαίρι, πήγαιναν ο ένας στο σπίτι του άλλου, κανόνιζαν και κουμπαριλίκια, σε ποια θα την πέσουν στο παιχνίδι... To έμαθα αφού βγήκα από το παιχνίδι, το συζητήσαμε, είδαμε μηνύματα και ομαδικές συνομιλίες. Εγώ σεβάστηκα τους κανόνες και τους αντιπάλους μου, δυστυχώς, και όταν μαθαίνω ότι κάποιοι δεν το σεβάστηκαν αυτό, ξενερώνω. Αν παρατήρησες, από την πρώτη μέρα είχαν χωριστεί σε δύο παρέες στο σπίτι.

Τσακωμός υπήρξε, που να μην είδαμε;

Ναι, όταν η Άννα-Μαρία με έλεγε «νεκρόφιλη». Της εξηγoύσα ότι «νεκρόφιλος» είναι εκείνος που θέλει να συνευρεθεί ερωτικά με πτώματα, και μου λέει: «Δεν εννοώ αυτό! Είσαι νεκρή μες στην ψυχή, γι' αυτό και η φιλία που κάνετε με τη Δανέζη είναι νεκρή!». Τι άλλο να πεις...

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της,

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα