«Κόλαφος» η Έλενα Ακρίτα για τον ποδοσφαιριστή - «Για να τελειώνουμε...»

Η οργισμένη ανάρτησή της μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόλαφος» η Έλενα Ακρίτα για τον ποδοσφαιριστή - «Για να τελειώνουμε...»

Με μία οργισμένη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα μετά την αποκάλυψη πως ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης.

Η δημοσιογράφος εξήγησε για ακόμα μία φορά μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο τι σημαίνει το «Όχι», και ξεκαθάρισε πότε μία πράξη χαρακτηρίζεται βιασμός.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον ποδοσφαιριστή

«Για τον βιασμό… Όταν λες Όχι είναι Όχι.

Όταν λες ναι κι αλλάζεις γνώμη είναι Όχι.

Όταν τον ακολουθείς στο δωμάτιο κι αλλάζεις γνώμη είναι Όχι.

Όταν βγάζεις τα ρούχα σου κι αλλάζεις γνώμη είναι Όχι.

Όταν πέφτεις στο κρεβάτι κι αλλάζεις γνώμη είναι Όχι.

Μπορείς να πεις Όχι όποτε θέλεις, όποτε κρίνεις, όποτε το αισθάνεσαι, όποτε σου ζητήσει κάτι που δεν θέλεις, όποτε σε πιέσει, όποτε σε πονέσει, σε εξοργίσει, σε ξενερώσει, σε τρομάξει.

Όχι σημαίνει Όχι. Δεν σημαίνει ναι, δεν σημαίνει ίσως, δεν σημαίνει μπορεί, δεν σημαίνει κάτσε και θα δούμε.

Όχι σημαίνει Όχι.

Όλα τα άλλα είναι βιασμός.

Για να τελειώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της, ποστάροντας μία φωτογραφία του.

Επιμένει στην αθωότητά του ο γνωστός ποδοσφαιριστής

Επιμένει όπως φαίνεται στην αθωότητά του ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό. Ο ίδιος πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9).

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος κινδυνεύει με βαριά ποινή σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ευσταθεί η κατηγορία του βιασμού της 17χρονης κοπέλας που προέβη σε καταγγελία, αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή, φώναξε προς τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες: «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γινόταν τίποτα. Όλα γίνονται για τα λεφτά, όταν θα βγω αθώος να είστε ξανά εδώ»...

Στο μεταξύ, ο 40χρονος συγκατηγορούμενός του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής ενώ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.