Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού - Η κοινή ανάρτηση

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού - Η κοινή ανάρτηση

Έναν όμορφο έρωτα ζουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ζευγάρι που έχει αποφασίσει να κρατά την σχέση του εκτός δημοσιότητας, στις σπάνιες κοινές αναρτήσεις που έχουν πραγματοποιήσει δείχνουν πόσο ευτυχισμένο είναι.

Σήμερα 1/9 η ηθοποιός έχει τα γενέθλια της και ο αγαπημένος της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στην οποία ποζάρουν με τα κεφάλια τους δίπλα δίπλα κοιτώντας τον φακό.

Να σημειώσουμε πως μαζί με την εκπομπή που ξεκινάει σε λίγο καιρό στο Mega, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα κάνει ένα βήμα μεγάλο στα επαγγελματικά του. Συγκεκριμένα, στην σειρά «Πεθαίνω για εσένα» θα συμπρωταγωνιστήσει με την σύντροφό του.

Αυτή είναι η φωτογραφία Τσιμιτσέλη - Γερονικολού

Αποκάλυψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη η Κατερίνα Γερονικολού

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αφού μίλησε για την καταγγελία της στον γνωστό ηθοποιό, περιέγραψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη ενώ περιέγραψε πως προσπαθεί να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

«Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…».