Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για τη γιορτή της

Πολύ ρομαντικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για τη γιορτή της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και έτσι, οι αγαπημένοι φίλοι της και συγγενείς, έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Μάλιστα, ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος της έκανε και ένα πολύ ρομαντικό δώρο.

Λίγο μετά τις υπέροχες ευχές που δέχθηκε από την κολλητή της, Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, το υπέροχο δώρο που έλαβε στο σπίτι από τον άντρα της.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, ενώ πριν από λίγο καιρό, προστέθηκε σε αυτή ένα ακόμα μέλος, η μικρή Σιένα, η οποία ήρθε για να τους αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Αυτό το δώρο πήρε η Αθηνά Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο για τη γιορτή της

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος της έστειλε μία υπέροχη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα την αγαπημένη ηθοποιό.

Αθηνά Οικονομάκου δώρο Φίλιππος Μιχόπουλος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά. Το έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ίδια η ηθοποιός και έχουμε πάθει πλάκα με την διακόσμηση του, που είναι σε γήινα χρώματα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της. Είναι τόσα πολλά - αφού έχει δική της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων - που δεν χωράνε σε μια απλή ντουλάπα.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Δείτε και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου.

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα