Στιγμές ευτυχίας για τη Φαίη Μαυραγάνη

Μόλις έγινε η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Φαίη Μαυραγάνη

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές της, η Φαίη Μαυραγάνη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πόστο της στην πολύ πρωινή ζώνη του Open με την εκπομπή «Τώρα ό, τι συμβαίνει» και έτσι πριν λίγο κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Open

Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα από αυτό το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 05:30 το πρωί επιστρέφουν στην πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου, για να γνωρίζουμε άμεσα και έγκυρα την επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, με δημοσιογραφική ετοιμότητα, ψύχραιμη ενημέρωση, αλλά και αισιόδοξη ματιά της καθημερινότητας, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της εκπομπής δίνουν ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:30 το πρωί, για να ξέρουμε πρώτοι.

«Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου 2021

Η σπάνια εξομολόγηση της Φαίης Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση

Η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση. Η δημοσιογράφος έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον και για τον χαρακτήρα του που έχει δέσει άριστα με τον δικό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 19 χρόνια και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αν και είναι σπάνιες οι φορές που επιλέγουν να μοιραστούν κάποιο στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής με το κοινό - δείτε εδώ μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

«Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει να σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα φύγουν από το σπίτι. Το όνειρο της κόρης μου είναι να σπουδάσει εκτός Ελλάδος. Έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο μου ότι πρέπει να μάθω άριστα αγγλικά για να πηγαίνω να την βλέπω.

Δε μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες αλλά θα φοβόμουν να κάνουν επέμβαση. Δεν ξέρω, μπορεί σε δέκα χρόνια να το κάνω»