Φαίη Μαυραγάνη: Το σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον Νίκο Μάνεση

Από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Μαυραγάνη: Το σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον Νίκο Μάνεση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Μαυραγάνη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύζυγο, Νίκο Μάνεση από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι σπάνια επιλέγει να μοιράζεται κοινά στιγμιότυπα στο διαδίκτυο και έτσι κάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ αγαπημένοι και προσπαθούν να αξιοποιήσουν και με το παραπάνω τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

Έτσι, η Φαίη Μαυραγάνη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.

Πρόσφατα, η Φαίη Μαυραγάνη είχε μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που είχε δεχθεί. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Χαρές στην οικογένεια του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη

Χαρές στην οικογένεια του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη. Οι δυο δημοσιογράφοι έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, με δυο παιδιά. Για τα οποία μάλιστα πριν λίγες ημέρες διοργάνωσαν και τα γενέθλια τους.

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και δεν δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες τους από προσωπικές τους στιγμές, δείτε εδώ και την αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση και την οικογένεια τους. Τι είπε;

Αυτή τη φορά, το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών του. Η κόρη τους Λυδία έγινε 16 ετών και ο Φώτης 10 ετών.

Μάλιστα, η Φαίη Μαυραγάνη δε δίστασε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντας μας τις πολύ όμορφες τούρτες των παιδιών της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν μια διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε αν έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια, η Φαίη Μαυραγάνη διευκρίνισε: «Όχι 7/4 και 15/5».

Δείτε την ανάρτηση: