Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά με τον Διονύση Παναγιωτάκη - Φουλ ερωτευμένοι

Που τους τσάκωσε ο φακός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά με τον Διονύση Παναγιωτάκη - Φουλ ερωτευμένοι

Σχέση διατηρούν εδώ και αρκετούς μήνες η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης. Το ζευγάρι μάλιστα πραγματοποιήσε και την πρώτη του κοινή έξοδο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Η γνωστή ηθοποιός και ο πρόεδρος των Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών πέρασαν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, κάνοντας απόδραση στα ελληνικά νησιά.

Έχοντας επιστρέψει από την Αθήνα, το ζευγάρι έδωσε το παρόν στην συναυλία του Γιάννη Πάριου στο θέατρο Άλσος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Φυσικά, δεν ήταν μόνοι, έχοντας για παρέα φίλους και γνωστούς, με τους οποίους κιόλας φωτογραφήθηκαν.

Φωτογραφίες της Νικολέττας Καρρά και του Διονύση Παναγιωτάκη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά με τον Διονύση Παναγιωτάκη φωτογραφίες

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά με τον Διονύση Παναγιωτάκη

Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Πιττάτζη μετά τη Νικολέττα Καρρά

Πριν από, περίπου, δυο χρόνια έγινε γνωστό πως ο Φώτος Πιττάτζης και η Νικολέττα Καρρά ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από εφτά χρόνια γάμου. Έκτοτε ο καθένας πήρε τον δρόμο του και δεν ακούστηκε κάτι για κάποια νέα σχέση.

Από ότι φαίνεται, όμως, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Και αυτό γιατί ο γνωστός δικηγόρος έχει «μια ιδιαίτερη συμπάθεια» στη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οι δυο τους πέρασαν, όπως φέρεται, αρκετές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου το καλοκαίρι του 2019. Το φιλικό περιβάλλον του Φώτου Πιττάτζη συζητούσε μάλιστα για πιθανή μετακόμιση του δικηγόρου στην Ιταλία, για τα μάτια της κόρης του πρώην πρωθυπουργού. Μέχρι σήμερα ωστόσο, τόποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Λίγα λόγια για την Νικολέττα Καρρά

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία, στο Τμήμα Φιλολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν σπούδασε στο θέατρο των αλλαγών όπου ταυτόχρονα ξεκίνησε να εργάζεται και ως ηθοποιός. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός το 2001 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Το μπέρδεμα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ακολούθησε μία ακόμη σύντομη εμφάνιση το 2003 στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια». Το 2004 συμμετείχε στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» υποδυόμενη μία από τις νέες κρατούμενες των φυλακών της σειράς. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε μαζί με την Κάρμεν Ρουγγέρη, τον Αθηνόδωρο Προυσάλη και τον Μέμο Μπεγνή στο επεισόδιο "Η τιμωρός πεθερά" της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Απο τότε και έπειτα η καριέρα της απογειώθηκε και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σειρές και θεατρικές παραστάσεις.