Έσκασαν τα ευχάριστα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έσκασαν τα ευχάριστα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη! Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει συγκεκριμένα την επέτειο γάμου του.

Πριν από τρία χρόνια, ο παρουσιαστής και η influencer ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στο νησί της Σίφνου ενώ πρόσφατα η ευτυχία της ολοκληρώθηκε με τον ερομό των δίδυμων μωρών τους, ενώ είναι έτοιμοι και πάλι να γίνουν γονείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγεκριμένα, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της και έγραψε: «3 μαγικά χρόνια παντρεμένοι, 6 μαγικά χρόνια μαζί! Στα καλά και στα δύσκολα! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου, αγάπη μου, καλύτερε μου φίλε!».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την επέτειο γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η απάντηση της Χριστίνας στα σχόλια για τη φωτογραφία με τον θηλασμό

Πριν από κάποιες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία θηλάζει τις κόρες της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη διαδικασία του θηλασμού.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε πολλές αντιδράσεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές. Μάλιστα, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (31/8) η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος σχολίασε αρνητικά την απόφασή της να ανεβάσει τα μωρά της και το στήθος της.

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;», θέλησε να ρωτήσει κάποια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς να χάσει καθόλου καιρό, απάντησε: «Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό.

Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Χριστίνα Μπόμπα θηλασμός