Η ανάρτηση "καρφί" της Αντζελίνας για το Bachelor 2 - «Οι ατάκες μου...»

Με αφορμή το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε με τις παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανάρτηση

Μόλις πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο απολαυστικό τρέιλερ του Bachelor 2 με τις παίκτριες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά. Αυτό στάθηκε αφορμή για την Αντζελίνα Χαλντέντα να... ρίξει τα καρφιά της.

Η συγκεκριμένη πρώην παίκτρια μπορεί να μην κέρδισε την καρδιά του περσινού Bachelor, ωστόσο κατάφερε και σχολίαστηκε αρκετά με τις φοβερές ατάκες της.

Η Αντζελίνα λοιπόν, που τον καιρό αυτό δίνει την δική της μάχη με τα κιλά, θέλησε να κάνει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και να πετάξει την σπόντα της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα απόσπασμα από το τρέιλερ και έγραψε χαρακτηριστικά για μια συγκεκριμένη παίκτρια: «Μελαχρινή με καρέ μαλλί... οι ατάκες μου.. και τα ραντεβού μου».

Η ανάρτηση 'καρφί' της Αντζελίνας για το Bachelor 2

«Είδα τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα»

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The bachelor, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

«Μετά το Bachelor έκανα μία σχέση, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ. Είχαμε μιλήσει στις αρχές, όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι. Το περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης γιατί η Νικολέτα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έβλεπα και μέσα στο παιχνίδι. Δεν ταιριάζει με αυτή την κοκκινομάλλα με τίποτα. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νικολέτα, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.