Αγνώριστο το κορμί της Αντζελίνας από το Bachelor - Έτσι είναι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μπικίνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστο το κορμί της Αντζελίνας από το Bachelor - Έτσι είναι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών

Την Αντζελίνα Χαλντέντα, τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του The Bachelor και μέσα στους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει μία τεράστια αλλαγή στο σώμα της μιας και έχασε αρκετά κιλά.

“Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια” λέει η 21χρονη και συνεχίζει, “Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram.

Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη”, είπε η Αντζελίνα Χαλντέντα σε συνέντευξή της.

Παρόλα αυτά η ίδια δείχνει να έχει αρκετή αγάπη για το σώμα της μιας και πριν από λίγο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της και το σώμα της φαίνεται πραγματικά φοβερό.

Οι αναρτήσεις της Αντζελίνας Χαλντέντα μετά την απώλεια κιλών

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της η Αντζελίνα Χαλντέντα

Μετά τον ηχηρό χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου, άλλη μία παίκτρια του γνωστού ριάλιτι του ALPHA, η Αντζελίνα Χαλντέντα ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αντζελίνα βρήκε τον έρωτα λίγο μετά την έξοδό της από το παιχνίδι ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον αγαπημένο της. Η ίδια το ανακοίνωσε σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στα τελευταία 2 Q&A είναι η πιο συχνή ερώτηση… Και ήρθε η ώρα να σας πω… Πως ναι… Κάποια πράγματα έτσι τα φέρνει η ζωή…», έγραψε χαρακτηριστικά.