Τροχαίο Mad Clip: Φωτογραφίες από το "μοιραίο" γρήγορο αυτοκίνητο πριν γίνει σμπαράλια

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αμάξι απόδοσης 500 ίππων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο Mad Clip: Φωτογραφίες από το

Υπόθεση που θυμίζει αυτή του Παντελή Παντελίδη. Όπως κι εκείνος έτσι και ο Mad Clip έχασε την ζωή του πάνω σε ένα τιμόνι, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9.

Ο τράπερ, που επέστρεφε από γάμο φίλου του, έχασε τον έλεγχο της Porsche 911 του η οποία προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο. Από τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την παραμόρφωση του σπορ αυτοκινήτου είναι βέβαιο πως η ταχύτητα πρόσκρουσής του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο Mad Clip εγκλωβίστηκε στην 911 του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβιστεί -απαιτήθηκαν περίπου 2 ώρες για αυτό- και να μεταφερθεί, χωρίς τις αισθήσεις του, στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξε.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip

Το αυτοκίνητο του traper ήταν μία Porsche 911 Turbo, του 2011. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γρήγορο αυτοκίνητο απόδοσης 500 ίππων, στους πίσω τροχούς. Διαθέτει έναν 6κύλινδρο 3,8 λίτρων κινητήρα με 7-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK. Είναι χαρακτηριστικό πως για το 0 στα 100 km την ώρα επιτάχυνσης, η συγκεκριμένη 911 χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για να τα καλύψει…

Mad Clip τροχαίο αυτοκίνητο

Καταιγισμός σχολίων στο Twitter για τον θάνατο του Mad Clip: "Πάνε τα κότερα και τα ελικόπτερα!"

Οι χρήστες του διαδικτύου έτρεξαν στο twitter κι έκαναν το όνομά του πρώτο trend. Κάποιοι πονούν και μοιράζονται τον πόνο αυτό ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες δυστυχώς ρίχνουν χολή.