Δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον Γιάννη Βαρδή

« 7 χρόνια πέρασαν και είναι σαν 7 λεπτά.....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον Γιάννη Βαρδή

Πολύ δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιάννη Βαρδή, καθώς σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και σπουδαίους τραγουδιστής, Αντώνης Βαρδής. Ο γιος του μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που λάτρευε και είχε αδυναμία δεν υπάρχει πια...

Το 2013 ο Αντώνης Βαρδής διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του.

Παρ' όλα αυτά η υγεία του γρήγορα επιδεινώθηκε καθώς η δεξιά πλευρά του παρέλυσε και δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε προβλήματα με τον οισοφάγο του. Έπειτα ακολούθησε ειδικές θεραπείες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και άτομα από το στενό του περιβάλλον. Απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 σε ηλικία 66 ετών στο Νοσοκομείο Υγεία...

Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του Αντώνη

Έχοντας περάσει 7ώρες, για τον Αντώνη Βαρδή είναι λες και έχουν περάσει μόνο 7 λεπτά. Αγαπούσε πολύ τον πατέρα του και δεν υπάρχει ημέρα που να τον βγάζει από το μυαλό του. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τα λόγια του είναι πολύ συγκινητικά.

«Έρχεσαι κι αλλάζεις την πορεία μου
κι όλη τη ζωή μου σημαδεύεις
και δεν έχει άλλοθι η αγάπη μου
ν’ αρνηθεί αυτά που γυρεύεις
μέσα στο μυαλό μου που το θόλωσες
την παράσταση ξανακλέβεις.

Κι εγώ που σ’ αγαπάω ακόμα
στη μοναξιά σου γίνομαι χρώμα 7 χρόνια πέρασαν και είναι σαν 7 λεπτά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του, λίγες ημέρες μετά τηνεξομολόγηση που είχε κάνει αποκαλύπτοντας το μεγάλο παράπονο που έχει μετά το θάνατο του πατέρα του και τον ερχομό των παιδιών του.