Τροχαίο Mad Clip: Με τι ταχύτητα έτρεχε - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Απίστευτες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο Mad Clip: Με τι ταχύτητα έτρεχε - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυο ώρες έκανε η πυροσβεστική να απεγκλωβίσει τον τράπερ Mad Clip από το αυτοκίνητο που αναποδογύρισε στην Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης 2/9 στοιχίζοντάς του τελικά την ζωή.

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο του Mad Clip

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.

Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες κατά μήκος του δρόμου και αναζητεί τυχόν μάρτυρες του συγκλονιστικού τροχαίου.

Φωτογραφίες από το "μοιραίο" γρήγορο αυτοκίνητο πριν γίνει σμπαράλια

Το αυτοκίνητο του traper ήταν μία Porsche 911 Turbo, του 2011. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γρήγορο αυτοκίνητο απόδοσης 500 ίππων, στους πίσω τροχούς. Διαθέτει έναν 6κύλινδρο 3,8 λίτρων κινητήρα με 7-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK. Είναι χαρακτηριστικό πως για το 0 στα 100 km την ώρα επιτάχυνσης, η συγκεκριμένη 911 χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για να τα καλύψει…

Mad Clip τροχαίο αυτοκίνητο