Τροχαίο Mad Clip: Ανατριχιαστικό βίντεο - Η στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον τράπερ

Το αυτοκίνητο έχει γίνει σμπαράλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο Mad Clip: Ανατριχιαστικό βίντεο - Η στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον τράπερ

Όσο περνούν τα λεπτά και οι ώρες ακόμα περισσότερες είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 και αφαίρεσε την ζωή του αγαπημένου τράπερ, Mad Clip.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου ράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του απεγκλωβισμού ανέβηκε στα social media, στο οποίο ακούγονται οι παρευρισκόμενοι να κλαίνε και να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που μόλις συνέβη.

Βίντεο από τον απεγκλωβισμό του Mad Clip

Τροχαίο Mad Clip: Με τι ταχύτητα έτρεχε - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.

Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες κατά μήκος του δρόμου και αναζητεί τυχόν μάρτυρες του συγκλονιστικού τροχαίου.