"Είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα" - Το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Mad Clip λίγους μήνες πριν στα social media

"Σωστό ή λάθος, θα το κρίνει όποιος το κρίνει αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Mad Clip, όπως φαίνεται, κι όπως είχε δηλώσει αρκετές φορές στα social media αλλά και όχι μόνο, είχε μεγάλη αγάπη για το γρήγορο αυτοκίνητό του (δείτε φωτογραφίες εδώ).

Πριν από λίγους μήνες είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί σε σήμα τους δεν είχε σταματήσει, αντιθέτως τους αγνόησε και πέρασε 5 κόκκινα φανάρια για να καταφέρει να τους ξεφύγει αλλά τελικά πιάστηκε.

Η σύλληψη του Mad Clip

Μετά την έξοδό του από το κρατητήριο είχε κάνει ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά.

«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

Ενώ μετά αποκάλυψε πως λατρεύει την ταχύτητα και πως ναι, έτρεχε συχνά. Κάτι που όπως φαίνεται του κόστισε αφού αυτή την φορά ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια.

Διασκέδαζε λίγο πριν το θάνατο του - Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Instagram

ο MadClip διασκέδαζε μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωσταντίνος Αργυρός και άλλοι, στον γάμο καλού του φίλου και συνεργάτη του. Μάλιστα, οι τελευταίες αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram ήταν από το γλέντι.

Στα βίντεο που έχει αναρτήσεις στα stories του, ακούγεται να γελάει και να εύχεται στο ζευγάρι!