Συντετριμμένος ο Snik με τον θάνατο του Mad Clip - Η ανάρτησή του

"Ήσουν πραγματικά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένος ο Snik με τον θάνατο του Mad Clip - Η ανάρτησή του

Μετά τον Fy που σπάραξε πάνω από τον νεκρό τράπερ στο σημείο του τροχαίου (δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο) και ο Snik με την σειρά του, όντας εξίσου καλός φίλος του Mad Clip τον αποχαιρέτησε δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Snik

Πιο συγκεκριμένα ο Snik ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία με τον Mad Clip και σχολίασε: «RIP Super Trapper u were a real one».

Snik madclip

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ήταν από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του είδους του, ανάμεσα στον Snik, τον Light, αλλά και τον Sin Boy.

Μπορεί η τραπ μουσική να είναι καινούρια για την Ελλάδα, ωστόσο είχε καταφέρει στα τραγούδια του στο Youtube να αποσπάσει εκατομμύρια views.

Το πραγματικό όνομα του Mad Clip είναι Πήτερ Αναστασόπουλος και είναι γεννημένος στις 5 Μαϊου 1988 στη Νέα Υόρκη και είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ.

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.

Η σύλληψη

Πριν από λίγο καιρό ο γνωστός τράπερ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες.

Ο γνωστός ράπερ, παρόλο που άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός συνέχισε να οδηγά και έτσι ακολούθησε καταδίωξη, κατά της διάρκειας της οποίας ο ράπερ παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τελικά τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση μιας και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με SMS ή με έγγραφο τον λόγο που κυκλοφορούσε.

Μετά από αρκετή όμως ώρα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος τότε θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι έκανε ένα live στο Instagram εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη.

O Mad Clip είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»