Zara: Αυτό το ημιδιάφανο ζεβρέ πουκάμισο έχει ήδη γίνει το αγαπημένο κάθε γυναίκας

Προκαλεί φρενίτιδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το ημιδιάφανο ζεβρέ πουκάμισο έχει ήδη γίνει το αγαπημένο κάθε γυναίκας

Το ζεβρέ print τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στα hot trend. To έχουμε δει να το φοράνε πολλές influencers, σε φορέματα, παντελόνια αλλά και τοπάκια. Με λίγα λόγια το εν λόγω print έχει πάρει τη θέση του λεοπάρ που κάποτε υπήρχε σε όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Στα Zara λοιπόν, σου βρήκαμε το πιο τέλειο πουκάμισο στο συγκεκριμένο χρώμα. Πρόκειται για το ημιδιάφανο πουκάμισο με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Κλείνει μπροστά με κουμπιά και είναι σε φαρδιά γραμμή.

Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις στα ρούχα, αλλά και στο μακιγιάζ σου. Δηλαδή, αν είναι πολύ έντονο ή σε πιο φυσικό.

Επίσης, αν θέλεις να δώσεις περισσότερο στιλ στην εμφάνιση σου, μπορείς να φορέσεις αυτό το φόρεμα σε λευκό χρώμα και από πάνω να βάλεις το πουκάμισο ανοιχτό σαν πανοφώρι.

Αυτό είναι το πουκάμισο των Zara

29,95

Zara ζεβρέ ημιδιάφανο πουκάμισο

Συνδύασε το πουκάμισο με αυτό το τζιν παντελόνι για καθημερινές εμφανίσεις

Τα τζιν παντελόνια είναι το αγαπημένο κομμάτι που μπορεί να έχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκα ή και άνδρας. Μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με πάρα πολλούς τρόπους. Με λίγα λόγια μπορεί να μας "σώσει" από τις καταστάσεις του "δεν ξέρω τι να φορέσω".

Στα Zara λοιπόν, βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν παντελόνι, το οποίο βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή, καθώς κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ. Τα χρώματα του επίσης είναι τα εξής: Μπλε, ανοιχτό μπλε, μαύρο και γκρι. Είναι ψηλόμεσο με πέντε τσέπες, όψη ξεβαμμένου και κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Για τις πιο χαλαρές σου εμφανίσεις για ψώνια ή για έναν πρωινό καφέ, θα σου προτείναμε να φορέσεις το συγκεκριμένο παντελόνι, με αυτά τα λευκά sneakers των Zara που βρίσκονται σε σούπερ χαμηλή τιμή.

Zara τζιν παντελόνι σε 4 διαφορετικά χρώματα τιμή

TAGS