Έφυγε από το OPEN και πήγε στον ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση

Είναι πλέον επίσημο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από το OPEN και πήγε στον ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Κουτροκόη, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ώρα Ελλάδος, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την αποχώρησή της από το Open tv. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά, ήταν η δεύτερη που έφυγε από το κανάλι.

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι».

«Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν. Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος.

Ντόρα Κουτροκόη αποχώρηση Open

Η ανακοίνωση για την ένταξη της Κουτροκόη στον ΑΝΤ1

Σήμερα 2/9 το ΑΝΤ1 με επίσημη ανακοίνωση του, ανέφερε πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκεται στην ομάδα τους.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει την Ντόρα Κουτροκόη στον ισχυρό ενημερωτικό του τομέα.

Με μακρά πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, η Ντόρα Κουτροκόη επιστρέφει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και θα συμβάλλει με την εμπειρία και την έγκυρη ματιά της στη μάχη της ενημέρωσης», γράφει η ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε πως την δημοσιογράφο τη γνωρίσαμε στο ενημερωτικό κομμάτι του Πρωινό ΑΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη ως συμπαρουσιάστρια και το ίδιο καλοκαίρι (2012) ανέλαβε το Καλοκαιρινό Πρωινό μαζί με το Νίκο Ρογκάκο.

Νωρίτερα είχε εργαστεί στην ΕΡΤ όπου και γνώρισε τον αγαπημένο της Μανώλη Λουπασάκη, εικονολήπτη της ΕΡΤ, και από το 2006 είναι μαζί.

Την 1η Σεπτέμβρη του 2012, παντρεύτηκαν στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, στην Κρήτη.
Τον Ιούνιο του 2013, η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε πως είναι έγκυος.