Βυθισμένος στη θλίψη ο Τριαντάφυλλος

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βυθισμένος στη θλίψη ο Τριαντάφυλλος

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να αποχαιρετήσει από τη μεριά του τον Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

Φανερά συγκλονισμένος, ο Τριαντάφυλλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του Mad Clip και είπε με τη σειρά του το ιδιαίτερο «αντίο» του στον 34χρονο τράπερ.

Πέρα από τον Τριαντάφυλλο, πολλοί ήταν οι άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής που αποχαιρέτησαν τον Mad Clip. Ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μάλιστα ήταν μαζί του, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

«Ο μόνος μου αντίπαλος ο εαυτός μου. Καλό ταξίδι φίλε μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του.

Τριαντάφυλλος Mad Clip

Συντετριμμένος ο FY με τον θάνατο του κολλητού του, Mad Clip

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) ο Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο κολλητός του και συνάδελφός του, FY, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, πλήθος καλλιτεχνών εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό ενός ακόμα νέου παιδιού στην άσφαλτο.

«Θα μου λείψεις αδερφέ μου, θα λείψεις. Σε αγαπώ μέχρι τον θάνατο, όπως σου το είχα υποσχεθεί. Πάντα θα σε θυμάμαι και θα χαμογελάω. Η μεγαλύτερη τιμή για εμένα είναι να λέω ότι ήμουν συνεργάτες σου και φίλος σου. Δεν έχω άλλα δάκρυα για εσένα.

Είσαι ο πιο αστείος, ο πιο σοφός και ο πιο ώριμος άνθρωπος που γνωρίζω. Τόσα βράδια πέρασαν που απλά μίλαγα μαζί σου στο τηλέφωνο ή άραζα μαζί σου αδερφές μου. Πάντα θα κρατάω ζωντανή την ανάμνησή του. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες μερικές από τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ στις αναρτήσεις του.

FY θάνατος Mad ClipFY Mad Clip