Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά με τον θάνατο του Mad Clip

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά με τον θάνατο του Mad Clip

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία του αδικοχαμένου τράπερ, χωρίς να τη συμπληρώσει με κανένα μήνυμα.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη που θέλησε να πει «αντίο» στον Mad Clip στο Instagram, μιας και εδώ και κάποιες ώρες άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου έστειλαν τα δικά τους μηνύματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι σπαρακτικές αναρτήσεις που έκανε ο κολλητός του Mad Clip, FY.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά για τον θάνατο του Mad Clip

Φαίη Σκορδά Mad Clip

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο που ξεψύχησε ο Mad Clip - Τα τριαντάφυλλα ανάμεσα στα συντρίμμια

Ο Mad Clip - Πήτερ Αναστασόπουλος όπως ήταν το όνομα του - ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music και είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται στα ύψη.

Τα τραγούδια του ειδικά τα τελευταία χρόνια, από τις πρώτες ώρες συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Ωστόσο, στο απόγειο της καριέρα του, έχασε τη ζωή του σήμερα, στις 2 Σεπτεμβρίου σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Ο Mad Clip διασκέδαζε σε γάμο, όταν αποφάσισε να φύγει και να συναντήσει άλλον φίλο του σε μαγαζί. Στην διαδρομή όμως και έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα με το 500 ίππων αυτοκίνητο του, έχασε τον έλεγχο χτύπησε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο και έχασε τη ζωή του.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι σοκαριστικές, με τα πρώτα λουλούδια από τους περαστικούς να βρίσκονται δίπλα από το δέντρο και πάνω στα συντρίμμια που έχουν απομείνει.

 Ανατριχιαστικές εικόνες από το τροχαίο του Mad Clip

Τα τριαντάφυλλα ανάμεσα στα συντρίμμια στο τροχαίο του Mad Clip

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο που ξεψύχησε ο Mad clip