MadClip: Διασκέδαζε λίγο πριν το θάνατο του - Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Instagram

Εκείνη την στιγμή κανείς δεν γνώριζε πως θα τον έβλεπε για τελευταία φορά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MadClip: Διασκέδαζε λίγο πριν το θάνατο του - Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Instagram

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση πως ο MadClip άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο ατύχημα με των 500 ίππων αυτοκίνητο του μάρκας Porsche. Ο τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε κολώνα με πάνω από 200 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική χρειάστηκαν 2 ώρες να τον απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε γίνει μια άμορφη μάζα. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Λίγες ώρες ωστόσο πριν, ο MadClip διασκέδαζε μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωσταντίνος Αργυρός και άλλοι, στον γάμο καλού του φίλου και συνεργάτη του. Μάλιστα, οι τελευταίες αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram ήταν από το γλέντι.

Στα βίντεο που έχει αναρτήσεις στα stories του, ακούγεται να γελάει και να εύχεται στο ζευγάρι!

Αυτές είναι οι τελευταίες αναρτήσεις του MadClip

Η πραγματική ηλικία, το όνομά του και η καταγωγή του Mad Clip

Ήταν από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του είδους του, ανάμεσα στον Snik, τον Light, αλλά και τον Sin Boy.

Μπορεί η τραπ μουσική να είναι καινούρια για την Ελλάδα, ωστόσο είχε καταφέρει στα τραγούδια του στο Youtube να αποσπάσει εκατομμύρια views.

Το πραγματικό όνομα του Mad Clip είναι Πήτερ Αναστασόπουλος και είναι γεννημένος στις 5 Μαϊου 1988 στη Νέα Υόρκη και είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ.

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.

Η σύλληψη

Πριν από λίγο καιρό ο γνωστός τράπερ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες.

Ο γνωστός ράπερ, παρόλο που άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός συνέχισε να οδηγά και έτσι ακολούθησε καταδίωξη, κατά της διάρκειας της οποίας ο ράπερ παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τελικά τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση μιας και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με SMS ή με έγγραφο τον λόγο που κυκλοφορούσε.

Μετά από αρκετή όμως ώρα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος τότε θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι έκανε ένα live στο Instagram εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη.

O Mad Clip είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

Mad Clip εξηγεί τι συνέβη με την σύλληψη του

Ο χωρισμός

Ο MadClip λοιπόν που λέτε, διατηρούσε εδώ και περίπου 4 χρόνια σχέση με την Αρετή μια πανέμορφη μελαχρινή νεαρή που σίγουρα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη στις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούσαν από κοινού. Οι αναρτήσεις επίσης που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram και αναφερόντουσαν στον έρωτα τους ήταν πάρα πολλές.

Η Αρετή τον στήριζε σε κάθε του βήμα, μιας και η σχέση τους ξεκίνησε πριν καν γίνει γνωστός ο τράπερ στο ευρύ κοινού με τα τραγούδια τους. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το ζευγάρι χώρισε. Για οριστικά δεν γνωρίζω, όμως το σίγουρο είναι πως πλέον δεν είναι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός τους δεν ήταν βελούδινος μιας και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους ήταν σοβαρός!

Πρώην σύντροφος madclip