Βυθισμένος στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης

Η σπαρακτική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βυθισμένος στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να αποχαιρετήσει με τη σειρά του τον κορυφαίο Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος άφησε σήμερα (2/9) την τελευταία του πνοή.

Όπως και η Δέσποινα Βανδή, έτσι και ο Κρατερός Κατσούλης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα και στη λεζάντα της έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

«Μόνο μια λάμψη ο άνθρωπος· κι αν είδες, είδες».

Ο κήπος με τις αυταπάτες

Οδυσσέας Ελύτης

Ύστατο χαίρε στο Μίκη Θεοδωράκη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κρατερός Κατσούλης.

Ότι οδήγησε στον χωρισμό Κατσούλη και Καραβάτου - Η διπλή μετακόμιση και ο ψυχολόγος

Έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου και επτά χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας, έγιναν και εκείνοι «θύματα» της άγραφης παράδοσης, που θέλει τα ζευγάρια που συνεργάζονται μπροστά από τις κάμερες να χωρίζουν. Για πολλούς το διαζύγιό τους ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, ενώ για άλλους μεγάλη έκπληξη.

Από την Αρετή Σιδέρη

Πέρασαν έξι χρόνια από τη στιγμή της πρώτης τους γνωριμίας το 2005 σε μια εορταστική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, μέχρι τη στιγμή που θα ανέβαιναν το καλοκαίρι του 2011 τα σκαλιά του δημαρχείου Φιλοθέης για να κάνουν τον πολιτικό τους γάμο. Μεσολάβησαν δύο χωρισμοί από τους τότε συντρόφους τους και μια άγνωστη σε πολλούς τηλεοπτική τους συνεύρεση στην εκπομπή «Στην Υγεία μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου εκεί άναψε η σπίθα του έρωτά τους μέχρι να γίνουν και επίσημα ζευγάρι το 2009.

«Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο», δήλωνε χρόνια αργότερα η Κατερίνα. Με τον Κρατερό να συμπληρώνει: «Στην περίπτωση της Κατερίνας το κατάλαβα με τη μία ότι ήταν το άλλο μου μισό. Από τη μέρα που τη γνώρισα μέχρι που βρεθήκαμε μεσολάβησαν πολλά χρόνια και ένιωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ και θέλω να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι όλο. Είμαι ευγνώμων γιατί υπήρξα ερωτευμένος, αγαπήθηκα και αγάπησα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο».

Ότι οδήγησε στον χωρισμό Κατσούλη και Καραβάτου

Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα όλοι μιλούσαμε για έναν σπάνιο καρμικό δεσμό και ένα παντρεμένο ζευγάρι που παρά τις φουρτούνες που αντιμετώπισε στην κοινή του ζωή, άντεχε πολύ ερωτευμένο στο «μαζί». Όλα άλλαξαν όμως τον φετινό Αύγουστο. Ίσως και λίγο νωρίτερα.