Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Βανδή

Η σπαρακτική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Βανδή

Μια καταραμένη ημέρα φαίνεται πως ξημέρωσε σήμερα 2/9. Ο καλλιτεχνικός - και όχι μόνο - κόσμος θρηνεί από το πρωί, αρχικά τον χαμό του τράπερ Mad Clip κι έπειτα τον θάνατο του ασύλληπτου Μίκη Θεοδωράκη.

Οι αναρτήσεις στα social media είναι άπειρες. Πριν από λίγα λεπτά μέσα σε αυτές προστέθηκε κι εκείνη της Δέσποινας Βανδή που αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον μεγάλο συνθέτη.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

"Σε ευχαριστούμε…", έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Μίκης Θεοδωράκης γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1925 στη Χίο. Η καταγωγή του πατέρα του, Γιώργη Θεοδωράκη, Μπιζανομάχου, ήταν από τον Γαλατά Χανίων και της μητέρας του, Ασπασίας Πουλάκη, από τον Τσεσμέ της Μικράς Ασίας. Οι γονείς του συναντήθηκαν στην Μικρά Ασία, λίγο πριν από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό του, ήρθε μέσα από την ιστοσελίδα που υπάρχει στο όνομα του, mikistheodorakis.gr.

«Ο Μίκης Θεοδωράκη έφυγε σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:35' από καρδιοαναπνευστική ανακοπή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μίκη Θεοδωράκη.

Μίκης Θεοδωράκης θάνατος

Ο τεράστιος μουσικός μοιράστηκε ολόκληρη τη ζωή του με μία μόνο γυναίκα, τον μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτώ Αλτινόγλου. Ο ίδιος σπάνια μιλούσε δημόσια για την προσωπική του ζωή και είχε επιλέξει να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μυρτώ Αλτίνογλου Μίκης Θεοδωράκης

Ο Μίκης Θεοδωράκης αφιέρωσε μία σειρά από τραγούδια στην αγαπημένη του, ενώ σύμφωνα με τις διηγήσεις, ο πατέρας της Μυρτώς δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε τι συμβαίνει μεταξύ τους.