Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο που ξεψύχησε ο Mad Clip - Τα τριαντάφυλλα ανάμεσα στα συντρίμμια

Στιγμιότυπα που σοκάρουν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο που ξεψύχησε ο Mad Clip - Τα τριαντάφυλλα ανάμεσα στα συντρίμμια

Ο Mad Clip - Πήτερ Αναστασόπουλος όπως ήταν το όνομα του - ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music και είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται στα ύψη.

Τα τραγούδια του ειδικά τα τελευταία χρόνια, από τις πρώτες ώρες συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Ωστόσο, στο απόγειο της καριέρα του, έχασε τη ζωή του σήμερα, στις 2 Σεπτεμβρίου σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Ο Mad Clip διασκέδαζε σε γάμο, όταν αποφάσισε να φύγει και να συναντήσει άλλον φίλο του σε μαγαζί. Στην διαδρομή όμως και έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα με το 500 ίππων αυτοκίνητο του, έχασε τον έλεγχο χτύπησε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο και έχασε τη ζωή του.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι σοκαριστικές, με τα πρώτα λουλούδια από τους περαστικούς να βρίσκονται δίπλα από το δέντρο και πάνω στα συντρίμμια που έχουν απομείνει.

Οι εικόνες από το σημείο που πέθανε ο MadClip

 Ανατριχιαστικές εικόνες από το τροχαίο του Mad Clip

Τα τριαντάφυλλα ανάμεσα στα συντρίμμια στο τροχαίο του Mad Clip

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο που ξεψύχησε ο Mad clip

Η στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον τράπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.