Στην ανακρίτρια ο γνωστός ποδοσφαιριστής

«Μην ανησυχείτε και θα δείτε» φώναξε στους δημοσιογράφους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην ανακρίτρια ο γνωστός ποδοσφαιριστής

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε σήμερα (2/9) το πρωί ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται πως βίασε ομαδικά μια 17χρονη κοπέλα, μαζί με έναν Νιγηριανό μάνατζερ που πρόκειται να απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια.

Ο ίδιος, λίγο πριν μπει, φώναξε μάλιστα χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Μην ανησυχείτε και θα δείτε»!

Νωρίτερα, σήμερα, στην ανακρίτρια κατέθεσε κάτω από συνθήκες μυστικότητας και η 17χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της πρώτα από τον 40χρονο Νιγηριανό και κατόπιν από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, στο σπίτι του τελευταίο στη Γλυφάδα ενώ την κατάθεση της παραχώρησε και η 16χρονη φίλη του θύματος.

ποδοσφαιριστής βιασμός 17χρονης

«Οι φωτογραφίες είναι αβάσιμες, δεν υπάρχει ίχνος κακοποίησης»

Στην εκπομπή ALPHA Παντού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/9) η δικηγόρος του γνωστού ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης, τονίζοντας πως ο εντολέας της είναι αθώος και πως αυτό θα αποδειχθεί σύντομα.

Ο ποδοσφαιριστής ξέσπασε κατά την έξοδό του από τον ανακριτή και φώναζε πως είναι αθώος και όλα γίνονται για τα χρήματα.

«Δηλώνει αθώος. Αυτό αποδεικνύεται από μια απλή ανάγνωση της δικογραφίας. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Αυτό που μπορώ να πω σε αυτή τη φάση είναι ότι δεν υπάρχει στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως αποδεικνύεται η αθωότητά του.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω σενάριο. Ο ίδιος ο εντολέας μου απάντησε στους δημοσιογράφους. Εμείς ως συνήγοροι υπεράσπισης μελετάμε τα στοιχεία. Σας μιλώ με το χέρι στην καρδιά. Δε θα αναλάμβανα μια υπόθεση ομαδικού βιασμού και ως γυναίκα, αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητα του εντολέα μου, η οποία δεν προκύπτει μόνο από τα λεγόμενα του εντολέα μου αλλά και από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας.

Τα ίδια τα στοιχεία και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.