Κυκλοφόρησε το trailer του Happy Day - Άκρως καλοκαιρινή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της

Τότε κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυκλοφόρησε το trailer του Happy Day - Άκρως καλοκαιρινή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της

Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της κάνουν πρεμιέρα στο Happy Day. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το trailer της εκπομπής και είναι απολαυστικό!

Η ανακοίνωση του ALPHA για το Happy Day και το trailer

“Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, το Happy Day μας αποχαιρέτισε με νεροπίστολα και βουτιές σε μία πλαστική πισίνα, δίνοντας το σήμα για την έναρξη του καλοκαιριού.Το καλοκαίρι τελείωσε, ο Σεπτέμβρης μπήκε και η παρέα του Happy Day αφήνει το καλοκαιρινό σκηνικό και επιστρέφει ανανεωμένη και δροσερή για να γεμίσει και πάλι τα πρωινά μας με χαμόγελα και θετική διάθεση.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, έχει εικόνες που συνθέτουν ένα καλοκαιρινό άλμπουμ που λειτουργεί αισθητικά σαν μια αναφορά στο αιώνιο καλοκαίρι που όλοι έχουμε μέσα μας. Η πιο δεμένη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης που για 9 χρόνια λέει την πρώτη καλημέρα, διασκεδάζει και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς βαδίζουν προς τους προβολείς. Το πλατό του Happy Day τους περιμένει!”

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν από την πρεμιέρα

Από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και εδώ και ενάμιση μήνα, η Πάρος στάθηκε το απόλυτο καταφύγιο της Σταματίνας για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της - δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά από το νησί. Είχε ανάγκη ύστερα από έναν δύσκολο και απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα μεσούσης της πανδημίας, να βρει προσωπικό χρόνο να ηρεμήσει και άπλετο ποιοτικό χρόνο για να διασκεδάσει μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Από την Κατερίνα Μπούσιου
Φωτογραφίες Papadakis press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Με εξορμήσεις στη γειτονική Αντίπαρο που λατρεύει, ένα μίνι ταξίδι ολίγων ημερών στην Αμοργό, βόλτες στο νησί και συναντήσεις με αγαπημένους της φίλους, οι διακοπές της πέρασαν προτού καν το καταλάβει. Την περασμένη εβδομάδα και λίγα 24ωρα προτού πια αναχωρήσει για την Αθήνα, η Σταματίνα έκανε κάποιες τελευταίες βουτιές στην αγαπημένη της παραλία, Μικρή Σάντα. Οι κόρες της αλλά και ο Βενιαμίν γιος της δεν ήθελαν όπως είναι φυσικό με τίποτε να φύγουν. Προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία μέρα να την πείσουν να καθίσουν λίγη παραπάνω ώρα στην παραλία για να κερδίσουν λίγες ακόμη αναμνήσεις. Με τη διάθεσή της να είναι στα καλύτερά της, η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε το αγαπημένο της νησί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με καυτό μπικίνι στην Πάρο