Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Μάστορα

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε ο Χρήστος Μάστορας, αποχαιρετώντας τον Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός τραγουδιστής που ήταν στενός φίλος του τράπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τα λόγια του να σπαράζουν ενώ σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε και η φημολογούμενη σύντροφος του.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την απώλεια του Mad Clip

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε χαρακτηριστικά: «Το νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση… Φεύγοντας έτσι και υπενθυμίζοντας μου ποσό κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι είναι σαν να μου ρίχνεις μια σφαλιάρα να συνέλθω από κακό μεθύσι… Ξενερώνω αλλά ζαλίζομαι ακόμα… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την παράνοια…

Η φωνή σου θα παίζει για πάντα δυνατά από αυτοκίνητα στις γειτονιές. Ελπίζω μαζί με την ευφορία και την αδρεναλίνη που μας προσφέρει να αποτελεί μια υπενθύμιση και μια προειδοποίηση για όλους μας…Όσες φορές τα είπαμε ήσουν με το χαμόγελο στα χείλη και με αέρα νικητή! Rest in peace @madclip ????»

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που Audi με κίτρινες πινακίδες λίγο πριν από το τροχαίο που στέρησε την ζωή από τον MadClip. Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με εκείνο του Μad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο.

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.