Αυτό το αμάξι περνούσε από το σημείο που έγινε το δυστύχημα του Mad Clip - Το αναζητούν οι αρχές

Νέα στοιχεία στην επιφάνεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το αμάξι περνούσε από το σημείο που έγινε το δυστύχημα του Mad Clip - Το αναζητούν οι αρχές

Εξηγήσεις προσπαθούν να βρουν οι Αρχές γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 34χρονου τράπερ, Mad Clip. Στο προσκήνιο πλέον έχει μπει ένα νέο αμάξι που περνούσε από το σημείο.

Ένα λευκό Audi R8 που φέρεται να πέρασε από το σημείο τη στιγμή που η μαύρη Porsche του Mad Clip έχανε τον έλεγχο και σε μια τρελή πορεία “έσκαγε” στην κολόνα, αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές προκειμένου να δουν αν και ποια εμπλοκή έχει στο θανατηφόρο δυστύχημα της παραλιακής.

Τι ψάχνει η αστυνομία για το τροχαίο του Mad Clip

Ένα ενδεχόμενο που ανατρέπει την υπόθεση και δημιουργεί νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος. Μέχρι στιγμής, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο super car δεν έχει εντοπιστεί αν και έχει δοθεί σήμα σε όλα τα περιπολικά για τον εντοπισμό του.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διερευνούν σε βάθος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche του Mad Clip έφυγε από το δρόμο και με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, καρφώθηκε σε μια κολώνα με τραγικό αποτέλεσμα για τον 34χρονο τράπερ.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ενώ το όχημα -ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης- εκινείτο στη δεξιά λωρίδα περνώντας τον πράσινο φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με το δρόμο που οδηγεί στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, ο οδηγός αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, πλαγιολισθαίνει και 100 μέτρα πιο κάτω σκάει πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Το κακό, λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι προσέκρουσε ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει και να εγκλωβίσει τον Mad Clip μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

"Είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα"

Ο Mad Clip, όπως φαίνεται, κι όπως είχε δηλώσει αρκετές φορές στα social media αλλά και όχι μόνο, είχε μεγάλη αγάπη για το γρήγορο αυτοκίνητό του (δείτε φωτογραφίες εδώ).

Πριν από λίγους μήνες είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί σε σήμα τους δεν είχε σταματήσει, αντιθέτως τους αγνόησε και πέρασε 5 κόκκινα φανάρια για να καταφέρει να τους ξεφύγει αλλά τελικά πιάστηκε.

Μετά την έξοδό του από το κρατητήριο είχε κάνει ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά.

«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

Ενώ μετά αποκάλυψε πως λατρεύει την ταχύτητα και πως ναι, έτρεχε συχνά. Κάτι που όπως φαίνεται του κόστισε αφού αυτή την φορά ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια.