Mad Clip: Συγκλονίζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο - «Έχασε τον έλεγχο και...»

Ευθύνες σύμφωνα με τον ίδιο φέρει και η περιφέρεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: Συγκλονίζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο - «Έχασε τον έλεγχο και...»

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 ο Mad Clip ξεψύχησε στην άσφαλτο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε αρχικά σε κολώνα και στη συνέχεια πάνω σε δέντρο, με το αυτοκίνητο του να γίνεται μια άμορφη μάζα. Για να τον απεγκλωβίσουν άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν 2 ώρες και το βίντεο την ώρα που βρισκόντουσαν πάνω από το όχημα, ανατριχιάζει.

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, βρέθηκε στο σημείο, όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα. Όπως ανέφερε, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που μειώνουν την ταχύτητας της πρόσκρουσης.

Όσα είπε ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο του Mad Clip

«Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο»

"Είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα" - Το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Mad Clip λίγους μήνες πριν στα social media

Ο Mad Clip, όπως φαίνεται, κι όπως είχε δηλώσει αρκετές φορές στα social media αλλά και όχι μόνο, είχε μεγάλη αγάπη για το γρήγορο αυτοκίνητό του (δείτε φωτογραφίες εδώ).

Πριν από λίγους μήνες είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί σε σήμα τους δεν είχε σταματήσει, αντιθέτως τους αγνόησε και πέρασε 5 κόκκινα φανάρια για να καταφέρει να τους ξεφύγει αλλά τελικά πιάστηκε.

Μετά την έξοδό του από το κρατητήριο είχε κάνει ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά.

«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

Ενώ μετά αποκάλυψε πως λατρεύει την ταχύτητα και πως ναι, έτρεχε συχνά. Κάτι που όπως φαίνεται του κόστισε αφού αυτή την φορά ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια.