Έκρυψε μόνο τα επίμαχα σημεία - Ξανά ολόγυμνη η Αφροδίτη του Big Brother

Εντελώς ακομπλεξάριστη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκρυψε μόνο τα επίμαχα σημεία - Ξανά ολόγυμνη η Αφροδίτη του Big Brother

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Big Brother, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την πληθωρική προσωπικότητά της καθώς και τους καυγάδες της, ενώ σχεδόν κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το επικό περιστατικό με τη μπανάνα που είναι ακόμα viral στα social media.

Από τη μέρα που έφυγε λοιπόν από το γνωστό ριάλιτι εγκλεισμού, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Αφροδίτη να κάνει φωτογραφήσεις, στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με αντίστοιχες φωτογραφίες μιας και η ίδια δηλώνει naked model. Έτσι λοιπόν, πριν από κάποιες μέρες αποφάσισε να μοιραστεί μία ακόμα γυμνή φωτογραφία, στην οποία βέβαια προσέθεσε και ένα σημαντικό μήνυμα για την αξία της αλήθειας.

Η νέα γυμνή φωτογραφία της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

«Η «γυμνή» αλήθεια, πονάει - όχι πάντα… ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ!!!! Άνθρωποι του κόσμου, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, αγαπήστε τον εαυτό σας! ΑΞΙΖΕΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Το βιογραφικό της Αφροδίτης πρώην παίκτριας του Big Brother

Η Αφροδίτη είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή./

Το 2016 συμμετείχε στην παιδική θεατρική παράσταση “Το χρυσό κλειδί”. Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σερεφίδης, Συγγραφέας: Κώστας Τσιάνος. Το 2018 συμμετείχε στην παράσταση “PING PONG” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Άγγελου Δεληκάρη. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Τρία ζευγάρια κάθονταν» στο Life Theater” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ευάγγελου Σαμιώτη.

Στο εισαγωγικό της βίντεο πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει: “Με λένε Αφροδίτη Γεροκωνσταντή . Οι φίλοι μου με φωνάζουν DIDI. Έχω μεγαλώσει στη Νότιο Αφρική και μένω στην Ελλάδα πλέον. Εργάζομαι εδώ. Είμαι ηθοποιός, plus size μοντέλο και naked model (γυμνό μοντέλο).Ναι αυτό! Το ακούσατε σωστά! Όταν με κοιτάζει ο κόσμος μιλάμε ανοικτά. “Ξέρεις είμαι χοντρή”, “Όχι δεν είσαι χοντρή, είσαι παχουλή”.

I’m like “Ι’m χοντρή” . Δεν πειράζει. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να αδυνατίσεις, να φτιάξεις το κορμί σου. Το μέσα είναι που δε φτιάχνει, οπότε το έχω φέρει σε μια ισορροπία. I feel sooo good. You should too. Try it. Είμαι ελεύθερη. Από επιλογή όμως γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Μπορεί και να βρεθεί δεν ξέρω”.