Ανατριχιαστικό: Τα τελευταία λόγια του Mad Clip στον γάμο λίγο πριν το τροχαίο

Το απίστευτο μήνυμα για τη νύφη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό: Τα τελευταία λόγια του Mad Clip στον γάμο λίγο πριν το τροχαίο

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Mad Clip έχει σκορπίσει τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους του. Ανάμεσά σε αυτούς και το ζευγάρι που παντρεύτηκε λίγες ώρες πριν γίνει το μοιραίο τροχαίο του τράπερ.

O Mad Clip είχε στενή φιλία τόσο με τον γαμπρό όσο και με τη νύφη και μάλιστα η τελευταία, η Λία Παπαδοπούλου ήταν και η PR Manager της Panik Records. Έτσι, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για χάρη τους μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Η ίδια λοιπόν, λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο ο Mad Clip δίνει ένα τελεσίγραφο στον γαμπρό σε περίπτωση που δεν προσέχει τη νύφη.

Αυτό είναι το βίντεο με τα λόγια του Mad Clip στον γάμο

«Είσαι ο αδερφός μου αλλά είναι και η μικρή αδερφή μου. Αν δεν την προσέχεις ξέρεις ε; Στο βουνό θα σε πάω και θα σε ψάχνουν. Amber Alert, εντάξει;», είπε ο τράπερ στον γαμπρό αναφερόμενος στην μεγάλη αγάπη που έχει για τη νύφη.

Στον γάμο ήταν και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή

Όσο περνούν τα 24ωρα τόσο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 όπου ο αγαπημένος τράπερ Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με πηγές του, στο γλέντι του γάμου που παρευρέθηκε ο τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα βρισκόταν και η πρώην σύντροφός του, Αρετή.

Η Αρετή βρισκόταν στο πλευρό του τράπερ πολύ πριν γίνει γνωστός. Ο έρωτάς τους διήρκησε 4 ολόκληρα χρόνια και όσοι τους έβλεπαν μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσαν για ένα μεγάλο love story. Όλοι περίμεναν πως αυτοί οι δυο θα παντρευτούν γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού έσκασε σα "βόμβα" στην ελληνική showbiz.

Mad Clip Αρετη πρώην σύντροφος

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Αρετή ενημερώθηκε για το τροχαίο λίγο μετά τις 3 το ξημέρωμα, από πολύ κοντινούς φίλους του Mad Clip. Το κινητό της πήρε φωτιά από κλήσεις. Η ίδια, ωστόσο, είναι δυσεύρετη για τους δημοσιογράφους. Από όταν ξεκίνησε να παίρνει δημοσιότητα ο τράπερ εκείνη το έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να εμπλακεί γι' αυτό και κρατούσε χαμηλό προφίλ.

Πολύ κοντινός άνθρωπος του τράπερ αλλά και δικός της μας μετέφερε πως η Αρετή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την ώρα που έμαθε την κατάσταση. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί, υπάρχει άρνηση να δεχθεί την πραγματικότητα.

Mad Clip Αρετή χωρισμός

Ήταν 4 χρόνια μαζί, ήταν ο άνθρωπός της και παρά το γεγονός πως χώρισαν δεν σταμάτησε να τον αγαπάει. Μάλιστα, είχαν χωρίσει αρκετά φιλικά και κρατούσαν κάποιες επαφές...