Mad Clip: Το τελευταίο του ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο

Ο χαμός του έχει σκορπίσει θλίψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip:  Το τελευταίο του ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 ο γνωστός ράπερ Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Mad Clip έχασε την πορεία του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν τουλάχιστον δυο ώρες προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Μάλιστα, πριν από το μοιραίο συμβάν, ο γνωστός ράπερ βρισκόταν σε γάμο της PR manager της Panik Records, όπου και τραγούδησε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα καθώς είχαν κυκλοφορήσει μαζί ένα τραγούδι. Ο ίδιος είχε ανεβάσει διάφορα stories στο Instagram από το πάρτι του γάμου, με τους νεόνυμφους μάλιστα να «χορεύουν» ένα δικό του τραγούδι κατά την είσοδό τους στο τραπέζι.

Δείτε παρακάτω τον Mad Clip λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα

Θρηνεί η Ελένη Φουρέιρα για τον θάνατο του Mad Clip - Η συγκλονιστική ανάρτηση

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ένα από τα πρόσωπα που είδαν τον Mad Clip, λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή. Οι δυο τους, είχαν αναπτύξει μία μεγάλη φιλία μιας και τους τελευταίους μήνες είχαν συνεργαστεί και είχαν κυκλοφορήσει μαζί το τραγούδι «Μπορεί», τη μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο τράπερ, τραγούδησαν το βράδυ της Τετάρτης (1/9) στον γάμο φιλικού ζευγαριού που παρευρέθηκαν. Λίγο μετά, ο Mad Clip έπεσε νεκρός στην άσφαλτο.

Η Ελένη Φουρέιρα, συντετριμμένη με τις εξελίξεις και με την κατάληξη του καλού της φίλου, θέλησε να εκφράσει την απέραντη θλίψη της με μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα, χωρίς να γράψει τίποτα, ανέβασε απλά ένα μαύρο φόντο.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

Ελένη Φουρέιρα Mad Clip