Baby Boom! Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Baby Boom! Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή του OpenΏρα Ελλάδος“, πρόβαλλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής να βγαίνει από ένα εμπορικό κέντρο της Αμερικής.

Ο ίδιος κρατώντας στα χέρια του τον γιο του και πίσω να τους ακολουθεί η σύζυγός του, Μαράια, φορώντας ένα μάρσιππο με ένα νεογέννητο μωρό. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς οι fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποστηρίζουν πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δεν το πήρε είδηση κανείς.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι όντως ισχύει συνεπώς τώρα όλοι περιμένουν την επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Υπέροχη κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους πυρόπληκτους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα.

Έτσι, σε συνεργασία με μία στοιχηματική εταιρεία, ο Έλληνας άσος του NBA, προσφέρει σε πυρόπληκτους που το έχουν ανάγκη, διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας, ενώ την ίδια στιγμή επιστρέφει εσπευσμένα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η στοιχηματική εταιρεία, προσφέρουν:

25 δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

8 δίκλινα και 7 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα 17564), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

10 δίκλινα και 10 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

15 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο Marathon Beach Resort (Λ. Ποσειδώνος 12, Νέα Μάκρη 19005), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

12 τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και bungalows στο Golden Coast (Παραλία Μαραθώνα, 19007), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι πληγέντων περιοχών έχουν άμεση ανάγκη στέγασης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ξενοδοχεία για να προβούν σε προκράτηση, δηλώνοντας τα στοιχεία τους, και να ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαμονής τους.

Ξενοδοχείο Titania: Σπύρος Αράθυμος, τηλ. επικοινωνίας 6942 222940

Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτιές