Φάρμα Spoiler: Αυτοί είναι οι πρώτοι δύο celebrities που πέρασαν από δοκιμαστικό

«Καυτά» ονόματα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Spoiler: Αυτοί είναι οι πρώτοι δύο celebrities που πέρασαν από δοκιμαστικό

Η Φάρμα πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για μία ακόμα χρονιά. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, το ριάλιτι επιβίωσης είναι έτοιμο να καθηλώσει ξανά τους τηλεθεατές.

Η ανακοίνωση για τον δεύτερο κύκλο έγινε τη μέρα του τελικού του πρώτου και το μεσημέρι της Παρασκευής (3/9), η εκπομπή Love it, αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο πρώτοι celebrities που έχουν περάσει από δοκιμαστικό για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτοί είναι οι πρώτοι celebrities που έκαναν δοκιμαστικό για τη Φάρμα

Η πρώτη λοιπόν είναι η Αναστασία Γιούσεφ, η γνωστή χορεύτρια, η οποία μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει με την αποκάλυψή της πως κάποτε ήταν σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο επόμενος είναι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός youtuber, του οποίου τα βίντεο γίνονται αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν οι εγκαταστάσεις της Φάρμας

Οι φωτιές που κατέκλυσαν την χώρα μας έχουν προκαλέσει τεράστιες ψυχολογικές και υλικές ζημιές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ το μέρος στο οποίο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της Φάρμας του ΑΝΤ1 την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, στις Αφίδνες, κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έγινε μαζί με χιλιάδες ακόμα στρέμματα δάσους παρανάλωμα του πυρός.

Το μέγεθος της ζημιάς -τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε ό,τι αφορά στον πανάκριβο τεχνικό εξοπλισμό- δεν έχει υπολογιστεί ακόμα καθώς κανείς δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει στο σημείο. Ενδεικτικό, όμως, είναι το γεγονός πως στο κτήμα υπήρχαν κάμερες ασφαλείας οι οποίες ενώ κατέγραψαν τη φωτιά να πλησιάζει, έπαψαν να δίνουν σήμα.

Ακόμα, πάντως, και αν οι εγκαταστάσεις δεν έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά, τα γυρίσματα του νέου κύκλου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο κτήμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής Silver Line σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 εδώ και καιρό αναζητούσε και άλλα μέρη που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τόπο γυρισμάτων, καθώς οι Αφίδνες είχαν πληγεί και από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο προκειμένου η πρεμιέρα να λάβει χώρα μετά τα Χριστούγεννα.