Η απόφαση για τον μάνατζερ που κατηγορήθηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή για βιασμό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απόφαση για τον μάνατζερ που κατηγορήθηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή για βιασμό

Την ίδια μοίρα με τον γνωστό ποδοσφαιριστή είχε και ο Νιγηριανός μάνατζερ που κατηγορήθηκε για τον ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας, μιας και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Στον μάνατζερ επιβλήθηκε περιοριστικός όρος εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ θα δώσει και εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Μάλιστα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

Ποδοσφαιριστής βιασμός

Αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν ανακριτή και εισαγγελέα στην απόφασή τους ενώ έπαιξε ρόλο το γεγονός στις καταθέσεις της 17χρονης και της φίλης της υπήρξαν πολλές αντιφάσεις όπως επίσης ότι σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μετά τον καταγγελόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την υπόθεση του γνωστού ποδοσφαιριστή που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Καλλιάνος θέλησε να κάνει μία πραγματικά οργισμένη ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορήθηκε και τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος και βουλευτής, ανέβασε μία φωτογραφία των δύο κοριτσιών που έκαναν την καταγγελία, η οποία έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες μέρες στο διαδίκτυο και σχολίασε πως η πράξη τους αυτή προσβάλλει το κίνημα Me Too που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται, πως στην εν λόγω περίπτωση η καταγγελία δεν έγινε γιατί υπήρξε στην πραγματικότητα βιασμός αλλά γιατί οι δύο κοπέλες θέλησαν να βγάλουν λίγα παραπάνω χρήματα.

«Μπορεί η κ. Μπεκατώρου μετά την καταγγελία της να άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και να μπήκαν στη φυλακή κτήνη που μέχρι τότε δεν ήταν γνωστές οι αισχρές ενέργειες τους, όμως το νόμισμα πλέον έχει δύο πλευρές.

Ορισμένες κοπέλες που προσφέρουν με άνεση τον έρωτα επί πληρωμή (δεν επιθυμώ να πω την γνωστή λέξη και όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρομαι σε οίκους ανοχής), για να βγάλουν λίγα παραπάνω λεφτά δήθεν καταγγέλλουν ότι τις βίασαν, τις εξαπάτησαν, τις έδειραν, τις κακομεταχειρίστηκαν κτλπ...

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα 17χρονα αυτά κορίτσια, που όνειρο τους είναι να σπουδάσουν Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο MIT (ειρωνικά το λέω ασφαλώς και χωρίς ρατσιστική διάθεση) και που έσπευσαν να καταγγείλουν ότι τις βίασε ο ποδοσφαιριστής Σεμέδο. Επίσης κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο διαδίκτυο που φαίνεται πόσο τελικά ο αθλητής "βιάζει" τις ανήξερες κοπέλες (από ντροπή δεν το ανεβάζω).

Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή "φιλήδονης" κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13.

Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ'όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ.

Ντροπή τους!

ΥΓ : Για να εξηγούμαι, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει καθόλου ρατσιστική διάθεση για κάποιες κοπέλες που ντύνονται με υπερβολικά κοντά φορέματα. Ο καθένας ντύνεται όπως τον εκφράζει. Ίσα ίσα, αυτό έλειπε. Έχω δει κοπέλες στη ζωή μου με κοντά φορέματα που είναι τέρατα εντιμότητας και ηθικής, και άλλες με κελεμπίες που είναι το αντίθετο. Ομοίως και άντρες. Δεν είναι θέμα φύλου δηλαδή», έγραψε χαρακτηριστικά.