Ζέτα Μακρυπούλια: Ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

«Είστε έτοιμοι να ρουκζουκάρουμε για 5η χρονιά;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

Η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται και πάλι για την πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ καθώς θα ξεκινήσει από την Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής η ώρα δεν θα αλλάξει καθώς θα την βλέπουμε και πάλι στις 15:00 στον ΑΝΤ1. Δείτε επίσης την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη.

Δείτε παρακάτω το δελτίο Τύπου

«Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση και… ο χρόνος αρχίζει από Rouk Zouk!

Ζέτα Μακρυπούλια - Η επίσημη ανακοίνωση

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για 5η σεζόν στον ΑΝΤ1 με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, κάνοντας τα μεσημέρια μας μοναδικά!

Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, οι φετινές ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα, αλλά και σε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια, πολύ πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά.

Πρόκειται για το «Emoji», ένα high tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας και το «Τραγούδι με ακουστικά», στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι.

Με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής, θα ταξιδέψουμε και φέτος στον κόσμο της ψυχαγωγίας, μέσα από το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Είστε έτοιμοι να ρουκζουκάρουμε για 5η χρονιά;»

«Σούσουρο» με το νέο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει ο ΑΝΤ1 - Έγινε θέμα συζήτησης παντού

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν και έτσι ο ΑΝΤ1, θέλησε να προετοιμάσει το τηλεοπτικό κοινό, με ένα απίστευτο βίντεο το οποίο έγινε viral στα social media από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε.

Πρωταγωνιστές στο βίντεό του δεν είναι άλλοι από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη ζώνη της ψυχαγωγίας του σταθμού. Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, για τους οποίους μάλιστα κυκλοφόρησαν ήδη τα ονόματα που θα έχουν στην εκπομπή τους, ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος επιστρέφει με το παιχνίδι του, 5x5, η Ζέτα Μακρυπούλια, η σταθερή αξία του σταθμού με το Ρουκ Ζουκ και φυσικά, ο άρχοντας της late night ζώνης, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο βίντεο, όλοι οι συντελεστές του ΑΝΤ1 εργάζονται σε ένα εστιατόριο. Άλλοι στην υποδοχή, άλλοι στο σέρβις και άλλοι στο μπαρ, εξυπηρετώντας τους πελάτες που φτάνουν.

Το βίντεο του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν