Νάντια Μπουλέ: Κάνει γιόγκα για πρώτη φορά μετά τον τοκετό

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ:  Κάνει γιόγκα για πρώτη φορά μετά τον τοκετό

Η Νάντια Μπουλέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε που ήρθε για πρώτη φορά στη ζωή της η αγαπημένη της κορούλα. Η γνωστή ηθοποιός έφερε το αγγελούδι της στις 16 Ιουλίου και όπως είναι λογικό η καθημερινότητά της έχει αλλάξει αρκετά.

Μπορεί για ένα διάστημα να απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτό αποτελεί παρελθόν. Πλέον η Νάντια Μπουλέ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει γιόγκα, για πρώτη φορά μετά τον τοκετό. Οι κινήσεις τις είναι αργές, απαλές, για να μην καταπονήσει το σώμα της και σε αυτό εστίασε και η νέα μαμά στο μήνυμα που έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Εχθές ήταν η πρώτη μέρα πάνω στο yoga mat, μετά την εγκυμοσύνη. Θέλω να ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά με τον πιο γλυκό και φιλικό τρόπο για το σώμα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός, το αντίθετο. Η συχνή και χαμηλής έντασης άσκηση είναι το κλειδί για να δεις τα πιο θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σου, αλλά και στην ψυχολογία σου.

Εχθές λοιπόν ήθελα απλώς να ξυπνήσω το σώμα μου μετά από το απαραίτητο διάστημα ξεκούρασης και αποκατάστασης. Να το αγαπάμε το σώμα μας, κάνει καταπληκτικά πράγματα για εμάς και μας επιστρέφει πάντα τη φροντίδα ❤️ backtobasics #postpartum #postpartumbody #loveyourbody #exercise».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

DOT: Η ημερομηνία της πρεμιέρα είναι γεγονός

Μπορεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος να ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ μετά την απομάκρυνσή τους αλλά η εκπομπή «DOT» στον ΣΚΑΪ θα συνεχίσει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα πλέον πως η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνωας Θεοχάρης θα δίνουν το δικό τους ραντεβού με τους τηλεθεατές, κάθε Σαββατοκύριακο με νέα ώρα.

Πάντως η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να είναι το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου στις 16:30. Αυτό που περίμεναν όλοι ήταν και το τρέιλερ το οποίο έχει κυκλοφορήσει και είναι στον αέρα. Μάλιστα, πρόκειται για ένα απόσπασμα από τη συνάντηση του Μίνωα Θεοχάρη και της Νάντιας Μπουλέ στον καναπέ του Dot. Τι μας ετοιμάζουν άραγε από τη νέα σεζόν;